06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Laat jouw personeel & relaties weten hoe speciaal ze zijn

Hét online platform voor zakelijke verrassingen

De voordelen van Surpreza zakelijk

Persoonlijke online klant omgeving

Maandelijkse facturatie

1 vaste contactpersoon

Overzichtelijk adressenboek

Eenvoudig vooruit plannen in agenda

Populairste zakelijke geschenken

Meer informatie over zakelijk verrassen?

Stuur jouw wensen per e-mail naar zakelijk@surpreza.nl of ga direct met ons in gesprek via de online chat. Wij komen graag met jou in contact!

Relatiegeschenken met logo – Zakelijk geschenken versturen

Wil jij jouw zakelijke relaties of personeel eens goed verrassen? Tover een glimlach op hun gezicht en verras met unieke en persoonlijke relatiegeschenken met logo. Bij Surpreza hebben we een breed aanbod cadeaus. Van de lekkerste Tony’s chocolonely en Merci chocolade cadeaus met logo tot vrolijke heliumballonnen en unieke wijncadeaus. Met ons bewerkingsprogramma ontwerp jij eenvoudig en snel de leukste zakelijke geschenken met foto’s, logo’s, teksten en stickers! En met onze afleveragenda plan je eenvoudig alle geschenken vooruit.

Zakelijke geschenken bedrukken met logo

Verras jouw zakelijke relaties met een uniek en persoonlijk cadeau. Laat hen weten hoe belangrijk zij voor jou zijn. Verras bijvoorbeeld met heerlijke Tony’s chocolonely, unieke wijncadeaus, vrolijke heliumballonnen of persoonlijke biercadeaus. Laat het zakelijke cadeau bedrukken met bedrijfslogo, foto’s en teksten. Op deze manier ben je verzekerd van een uniek cadeau waarmee je gegarandeerd een glimlach tovert op het gezicht van de ontvanger.