06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Witte wijn cadeaus

Ik zoek een wijn voor…

Meest gekozen witte wijnen

Maak het wijncadeau compleet

Al onze wijnen per gelegenheid

Unieke en persoonlijke witte wijnen

Ben jij opzoek naar het perfecte cadeau voor een wijnliefhebber. Dan ben je bij Surpreza aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een assortiment vol top witte wijnen. En het leuke is dat je de witte wijn cadeaus kunt personaliseren met eigen foto’s en teksten en kunt versturen in een houten wijnkist met foto.

Witte wijnen zijn uitermate geschikt voor warme zomeravonden en voor bij visgerechten. Een witte wijn met foto etiket is daarom een leuk en geschikt cadeau voor vele momenten. In het witte wijn assortiment van Surpreza vind je droge- en zoete witte wijnen. Je kunt het etiket van de wijnfles bewerken met foto’s, teksten en stickers. Zo ontwerp je eenvoudig voor ieder moment het perfecte wijncadeau.

Witte wijn cadeau met eigen foto etiket

Een witte wijn is erg geschikt om cadeau te geven. Verras bijvoorbeeld een jarige job, een vriendin die gaat verhuizen of bedank iemand met een persoonlijk witte wijn cadeau. Door een veelvoud aan toffe wijnetiket ontwerpen, vind je altijd een geschikte witte wijn om mee te verrassen. Ontwerp je het etiket van de witte wijn liever helemaal zelf? Geen probleem, kies dan voor het witte wijn cadeau met een blanco etiket.

Witte wijn cadeau in houten wijnkist

Vind je het wijncadeau na het personaliseren van het etiket nog wat kaal? Voeg dan een houten wijnkist toe. De houten wijnkisten zijn ook te personaliseren met eigen foto’s, teksten en stickers. Zo maak je het witte wijn cadeau helemaal persoonlijk en compleet. Verras je liever met een rode wijn of rosé wijn? Geen probleem, ook voor deze wijnen hebben wij voor jou een uitgebreid assortiment klaarstaan.

5 tips om witte wijn te bewaren:

  1. De ideale temperatuur voor het bewaren en laten rijpen van wijn is 11 graden.
  2. Zorg ervoor dat de wijn in een donkere ruimte ligt en vrij is van trillingen en toch.
  3. Wijnflessen dienen liggend bewaard te worden, ook wanneer deze zich in een doos of kist bevinden. Dit voorkomt uitdroging van de kurk.
  4. Het best kunt u de fles wijn nog de dag van openen opdrinken. Mocht dat niet lukken, dan kunt u de wijn tot maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast.
  5. Een vochtigheidsgraad van 70% is het beste bewaarklimaat voor een wijn.