06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Relatiegeschenk champagne – Cava – Jij bent goud waard – Champagne met foto etiket

25.95

Uniek cava relatie geschenk
Persoonlijk met foto’s en tekst
Verstuurd in vrolijke cadeaubox

Bewerk dit product
Artikelnummer: chzl-70501 Categorieën: , ,

Beschrijving

Champagne relatiegeschenk – Cava – Champagne met foto etiket ‘Jij bent goud waard’

Met dit unieke en persoonlijke champagne relatiegeschenk kun je jouw collega of personeel eens echt goed in het zonnetje zetten. Want je collega’s en personeel is goud waard, zij maken het werk leuk en zorgen dat het werk gedaan wordt. Het is daarom ook geen overbodige luxe om hen af en toe in het zonnetje te zetten met een persoonlijk en uniek relatiegeschenk. En deze fles met heerlijke bubbels met het etiket ‘You Rock’ erop is dan zeker van toepassing. Want zeg nou zelf; zij rocken toch?

Wil je het etiket op de fles cava toch nog iets persoonlijker maken? Geen probleem. In onze online productbewerker voeg je eenvoudig foto’s, teksten en stickers toe om het etiket nog unieker en persoonlijker te maken. En geef je liever een champagne relatiegeschenk met een volledig zelf ontworpen etiket? Bekijk dan ons volledig zelf te bewerken cava relatiegeschenk hier. Wil je naast een persoonlijk zakelijk geschenk ook een boodschap toevoegen? Bewerk dan een zakelijke wenskaart met een persoonlijk bericht.

  • Persoonlijk met foto en/of tekst
  • Gekozen door onze wijnexperts
  • Unieke ontwerpen

Deze drank van Surpreza is een heerlijke frisse mousserende cava, afkomstig uit Spanje. De zachte smaak met verfijnde mousse maken dit een heerlijke drank. De fles heeft een inhoud van 0.75 liter en kent een alcoholpercentage van 11.5% vol. Wis je dat Cava ‘kelder’ in het Catalaans betekent? De cava wordt dan ook minimaal 9 maanden gerijpt op de fles in de kelder.
Veel mensen vragen zich vaak af wat het verschil is tussen ‘cava’ en ‘champagne’. Dat is heel eenvoudig: ‘cava’ wordt gemaakt in Spanje, en ‘champagne’ wordt gemaakt in de franse Champagnestreek. Beide bubbels doorlopen hetzelfde productieproces, namelijk de zogeheten ‘Méthode traditionelle’.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 31 × 8 × 8 cm