06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl
Aanbieding!

Champagne – Personaliseer Je Champagne en Cava Fles – Creëer Je Eigen Ontwerp

22.06

Uniek drankcadeau
Persoonlijk met foto’s en tekst
Verstuurd in vrolijke cadeaubox

Bewerk dit product

20 op voorraad

Beschrijving

Gepersonaliseerde Champagne met Foto en Tekst – Ontwerp je eigen champagne cadeau

Ben je op zoek naar het perfecte champagne cadeau? Zoek niet verder. Onze cava fles is de ideale keuze voor elke gelegenheid. Personaliseer het etiket met je eigen foto’s, tekst en stickers. Het bewerken van deze cava champagne met je eigen foto en tekst is eenvoudig dankzij onze speciaal ontworpen designer. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen unieke Cava etiket. Begin direct met ontwerpen! Heb je hulp nodig? Bekijk hier hoe simpel het is om je eigen champagne cadeau te ontwerpen.

Waarom Onze Gepersonaliseerde Champagne?

  • Persoonlijk met Foto en/of Tekst: Voeg een persoonlijk tintje toe aan je cadeau door je eigen foto’s en tekst te gebruiken.
  • Geselecteerd door Onze Wijnexperts: Onze cava champagne is zorgvuldig gekozen door onze wijnexperts voor een onvergetelijke smaak.
  • Unieke Ontwerpen: Ontwerp je etiket zoals jij dat wilt en maak je cadeau volledig uniek.

Deze verfrissende mousserende cava van Surpreza komt uit Spanje en heeft een zachte smaak met een verfijnde mousse. De fles bevat 0.75 liter en heeft een alcoholpercentage van 11.5% vol. Wist je dat ‘Cava’ in het Catalaans ‘kelder’ betekent? Deze cava wordt dan ook minimaal 9 maanden gerijpt op de fles in de kelder.

Vaak vragen mensen zich af wat het verschil is tussen ‘cava’ en ‘champagne’. Het is eigenlijk vrij eenvoudig: ‘cava’ wordt geproduceerd in Spanje, terwijl ‘champagne’ afkomstig is uit de Franse Champagnestreek. Beide dranken ondergaan hetzelfde productieproces, bekend als de ‘Méthode traditionelle’.