06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Champagne – Cava – Maak je eigen champagne fles – Ontwerp volledig zelf

25.95

Uniek drankcadeau
Persoonlijk met foto’s en tekst
Verstuurd in vrolijke cadeaubox

Bewerk dit product

Beschrijving

Champagne met eigen foto en tekst – Champagne met foto etiket

Ben jij opzoek naar het perfecte champagne cadeau? Zoek dan niet verder. Deze cava fles is het cadeau voor ieder moment. Ontwerp het etiket met eigen foto’s, tekst en stickers. De cava champagne met eigen foto en tekst is eenvoudig te bewerken in de daarvoor ontworpen designer. Laat al je creativiteit los en ontwerp je volledig eigen Cava etiket. Begin direct met ontwerpen! Hulp nodig? Bekijk hier hoe eenvoudig het is om jouw eigen champagne cadeau te ontwerpen.

  • Persoonlijk met foto en/of tekst
  • Gekozen door onze wijnexperts
  • Unieke ontwerpen

Deze drank van Surpreza is een heerlijke frisse mousserende cava, afkomstig uit Spanje. De zachte smaak met verfijnde mousse maken dit een heerlijke drank. De fles heeft een inhoud van 0.75 liter en kent een alcoholpercentage van 11.5% vol. Wis je dat Cava ‘kelder’ in het Catalaans betekent? De cava wordt dan ook minimaal 9 maanden gerijpt op de fles in de kelder.
Veel mensen vragen zich vaak af wat het verschil is tussen ‘cava’ en ‘champagne’. Dat is heel eenvoudig: ‘cava’ wordt gemaakt in Spanje, en ‘champagne’ wordt gemaakt in de franse Champagnestreek. Beide bubbels doorlopen hetzelfde productieproces, namelijk de zogeheten ‘Méthode traditionelle’.