Happy birthday koe – Verjaardagskaart

From: 1.75

From: 1.75

Unieke en hippe kaartontwerpen
Mogelijk om te versturen in gekleurde enveloppen
 Personaliseren met foto’s, stickers en teksten

Bewerk dit product
Witte envelopWitte envelopWitte envelopBlauwe envelopBlauwe envelopBlauwe envelopRode envelopRode envelopRode envelopRoze envelopRoze envelopRoze envelopGele envelopGele envelopGele envelopGroene envelopGroene envelopGroene envelopOranje envelopOranje envelopOranje envelopGouden envelopGouden envelopGouden envelop
Wissen
Artikelnummer: bdk-40212-vk Categorie:

Beschrijving

Verjaardagskaart ‘Happy birthday koe’ voor de jarige job

Happy birthday to you, in de wei staat en koe! Ken jij deze versie van het nummer ‘Happy birthday’? Deze kaart haakt daar goed op in maar is natuurlijk ook heel leuk om aan kinderen te geven. Bewerk de wenskaart met jouw foto’s, leuke stickers en teksten. Wenskaarten van Surpreza zijn ontworpen door onze designers die zich laten inspireren door de laatste trends op kaarten gebied. Door ons kaartenbewerkingsprogramma is het heel eenvoudig om de kaart extra persoonlijk te maken met foto’s, stickers en teksten.

  • Sterk en milieu vriendelijk papier
  • Mogelijk om in gekleurde envelop te versturen
  • Hippe en unieke ontwerpen

Het papier dat wordt gebruikt voor onze wenskaarten is milieu vriendelijk en heeft verschillende certificaties zoals het FSC certificaat. Daarnaast is het papier CO2 neutraal geproduceerd.

Extra informatie

Gewicht 0.19 kg
Afmetingen 16.2 × 11.4 cm
Gewenste kleur envelop

Witte envelop, Blauwe envelop, Rode envelop, Roze envelop, Gele envelop, Groene envelop, Oranje envelop, Gouden envelop