06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Geurkaars voor oma – Handgemaakte geurkaars cadeau – Voor de allerliefste oma – Geurkaars cadeau voor oma

27.95

27.95

Geurkaars cadeau voor oma
Handgemaakte premium geurkaars
50 branduren
Made in Brugge, België

Bewerk dit product
Wissen

Beschrijving

Handgemaakte geurkaars voor oma – Luxe geurkaars cadeau van hoge kwaliteit – Voor de allerliefste oma – Medium geurkaars pastel, geel en zwart

Soms is het belangrijk om de allerliefste oma van de hele wereld in het zonnetje zetten. Gewoon zomaar omdat ze er altijd voor je is, of wellicht om een speciale gebeurtenis te vieren zoals een verjaardag of een jubileum. En om jouw allerliefste oma eens goed in het zonnetje te zetten is het natuurlijk het allerleukst om daarbij een persoonlijk cadeau te geven die jouw oma nog lang aan die speciale gebeurtenis laat terug denken. De handgemaakte geurkaarsen van Surpreza zijn dan het geschikte cadeau om te geven aan jouw oma. De geurkaarsen hebben een lange brandduur en daarnaast een overheerlijke geur. Dit zorgt ervoor dat jouw oma in alle rust kan genieten van de geur en voor een lange tijd kan terugdenken aan dat speciale moment omdat de geurkaars maarliefst 50 uur brand. En is de geurkaars op? Dan kun je deze stylische geurkaarspot gebruiken als style item om spullen in de bewaren of om leuk te decoreren met een bloemetje. De geurkaars pot is extra uniek vanwege het gepersonaliseerde etiket dat is ontworpen door de designers van Surpreza.nl met de tekst “Voor de aller liefste, leukste, mooiste, beste oma”. En dat is natuurlijk volledig van toepassing op jouw oma! Wil je het etiket op de geurkaars nog net iets persoonlijks maken? Voeg dan in de online bewerker een naam of tekst toe. Zo kun je de geurkaars tot in de puntjes persoonlijk en uniek maken.

De prachtige handgemaakte design geurkaarsen zijn afkomstig uit Brugge, België. Het geurkaars cadeau kent een unieke matte textuur en is gevuld met een heerlijke milky geur genaamd Madagascar Milk.

  • Handgemaakte geurkaars
  • 50 branduren
  • Hoogte: 10 cm x diameter: 10 cm
  • 380 gram kaarsvet
  • Made in Brugge, België

Geur van de geurkaars 
De naam van de geur die de geurkaarsen van Surpreza dragen is Madagascar Milk. Madagascar Milk is een romige, milky geur. Gekarameliseerde amber, houterig en honingzoet met een basis van vanille uit Madagascar. Het is een fijne huiselijke geur die zich verspreidt over de ruimte. De geur straalt kwaliteit en luxe uit en laat je des te meer genieten.

Hoge kwaliteit handgemaakte geurkaars
De medium design geurkaarsen zijn een premium product van het merk Charlies Candles dat bekend staat om unieke design potten, hoogste wax en wiek kwaliteit en heerlijke langdurige geuren. De geurkaarsen ondergaan een grondige test waardoor alleen de beste over blijven. Het geurkaars cadeau is een prachtig item dat past in ieder interieur. Zo ben je niet alleen verzekerd van een persoonlijk en uniek cadeau, maar ook een stijlvol geurcadeau voor in huis. Naast een lijn geurkaarsen met foto biedt Surpreza ook design geurkaarsen aan. Benieuwd naar dit unieke geurkaarscadeau? Neem dan een kijkje op deze pagina vol met unieke design geurkaarsen voor in huis.

Extra informatie

Voor wie?

Thema

, , , , , , , , , , , , ,

Geurkaars kleur

Geel, Lila, Zwart