06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Geurkaars met liefdes datum – Handgemaakte geurkaars cadeau – Love since – Huwelijk / relatie geurkaars cadeau

27.95

27.95

Geurkaars met foto
Uniek liefdes cadeau
Handgemaakte premium geurkaars
50 branduren
Made in Brugge, België

Bewerk dit product
Wissen

Beschrijving

Handgemaakte geurkaars met liefdes datum – Luxe geurkaars cadeau van hoge kwaliteit – Love since – Medium geurkaars pastel, geel en zwart

Deze handgemaakte geurkaars met persoonlijke touch is het geschenk om de datum dat de liefde officieel begon of juist werd bekroond te vieren. Het glas van deze geurkaars, die een heerlijke warme geur bevat, is personaliseerbaar met eigen datum. Zo is het mogelijk om de datum dat de verkering officieel begon of juist de trouwdag op een unieke en persoonlijke manier vast te leggen op dit geurcadeau. Het toevoegen van de datum aan de geurkaars is eenvoudig te doen in onze online product bewerker. Naast het toevoegen van een unieke datum kun je er ook voor kiezen om de geurkaars nog verder te personaliseren met foto’s en stickers. Door deze mogelijkheden creëer je dus in een handomdraai een persoonlijk en uniek geurkaars cadeau die niemand anders in zijn of haar bezit zal hebben. En dat komt natuurlijk goed van pas op het moment dat je deze liefdes geurkaars aan ieamand cadeau wilt doen. Je zal namelijk de enige zijn met zo’n uniek ontworpen cadeau!

De prachtige handgemaakte design geurkaarsen zijn afkomstig uit Brugge, België. Het geurkaars cadeau kent een unieke matte textuur en is gevuld met een heerlijke milky geur genaamd Madagascar Milk.

  • Handgemaakte geurkaars
  • 50 branduren
  • Hoogte: 10 cm x diameter: 10 cm
  • 380 gram kaarsvet
  • Made in Brugge, België

Geur van de geurkaars 
De naam van de geur die de geurkaarsen van Surpreza dragen is Madagascar Milk. Madagascar Milk is een romige, milky geur. Gekarameliseerde amber, houterig en honingzoet met een basis van vanille uit Madagascar. Het is een fijne huiselijke geur die zich verspreidt over de ruimte. De geur straalt kwaliteit en luxe uit en laat je des te meer genieten.

Hoge kwaliteit handgemaakte geurkaars
De medium design geurkaarsen zijn een premium product van het merk Charlies Candles dat bekend staat om unieke design potten, hoogste wax en wiek kwaliteit en heerlijke langdurige geuren. De geurkaarsen ondergaan een grondige test waardoor alleen de beste over blijven. Het geurkaars cadeau is een prachtig item dat past in ieder interieur. Zo ben je niet alleen verzekerd van een persoonlijk en uniek cadeau, maar ook een stijlvol geurcadeau voor in huis. Naast een lijn geurkaarsen met foto biedt Surpreza ook design geurkaarsen aan. Benieuwd naar dit unieke geurkaarscadeau? Neem dan een kijkje op deze pagina vol met unieke design geurkaarsen voor in huis.

Extra informatie

Voor wie?

, , , , , , ,

Thema

Geurkaars kleur

Geel, Lila, Zwart