06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Geurkaars kerstcadeau – Kerst geurkaars geschenk – Handgemaakte geurkaars kerstcadeau – Best wishes

27.95

27.95

✭ Uniek kerstcadeau
Persoonlijk en uniek
Handgemaakte premium geurkaars
Made in Brugge, België

Bewerk dit product
Wissen

Beschrijving

Handgemaakte kerst geurkaars cadeau – Luxe geurkaars kerstcadeau van hoge kwaliteit – Medium geurkaars pastel, geel en zwart

Voor je het weet is het weer zover; het nieuwe jaar. December is de maand vol feesten zoals kerst en nieuwjaar. Maar het is ook de maand dat je teruggaat kijken op het afgelopen jaar en plannen maakt voor het komende. En hoe kun je iemand nou beter het beste voor het komende jaar wensen dan met een prachtig cadeau. Deze handgemaakte geurkaars in Brugge van hogekwaliteit was is een prachtig kerstcadeau voor onder de boom. Op het glas van dit geurkaars kerstcadeau staat de tekst ‘The best wishes for the new year’, oftewel: de beste wensen voor het nieuwe jaar. Hoe leuk is het om deze heerlijk ruikende geurkaars aan iemand cadeau te geven voor kerst. Doordat de geurkaars 50 branduren heeft zal de kaars vast rond de jaarwisseling nog opgestoken worden en dat geeft een mooie gelegenheid om het jaar op een mooie en sfeervolle manier af te ronden en fris en fruitig te beginnen aan het nieuwe jaar dat voor de deurstaat.

Het unieke aan deze kerst geurkaars is dat het etiket op de design pot personaliseerbaar is. Dat wil zeggen dat je het standaard design met de tekst die op de pot staat kunt personaliseren door een naam of een foto toe te voegen. Zo maak je dit unieke kerstgeschenk extra persoonlijk. Je kunt het etiket op de pot eenvoudig personaliseren in onze online ontwerper waar je er ook voor kunt kiezen om stickers toe te voegen. Ontwerp deze geurkaars precies zoals je wilt en laat het als cadeau bezorgen voor de kerstdagen. Eén ding weet je zeker: jij geeft een ontzettend uniek en persoonlijke geurkaars cadeau!

Handgemaakte design geurkaarsen voor de kerstdagen

De prachtige handgemaakte design geurkaarsen zijn afkomstig uit Brugge, België. Het geurkaars cadeau kent een unieke matte textuur en is gevuld met een heerlijke milky geur genaamd Madagascar Milk. De geur zorgt voor een echt verwen moment tijdens het opbranden van de kerstgeurkaars.

  • Handgemaakte geurkaars
  • 50 branduren
  • Hoogte: 10 cm x diameter: 10 cm
  • 380 gram kaarsvet
  • Made in Brugge, België

Geur van de geurkaars 

De naam van de geur die de geurkaarsen van Surpreza dragen is Madagascar Milk. Madagascar Milk is een romige, milky geur. Gekarameliseerde amber, houterig en honingzoet met een basis van vanille uit Madagascar. Het is een fijne huiselijke geur die zich verspreidt over de ruimte. De geur straalt kwaliteit en luxe uit en laat je des te meer genieten. Meer weten over de geur van onze geurkaarsen? Lees hier meer.

Hoge kwaliteit handgemaakte geurkaars

De medium design geurkaarsen zijn een premium product van het merk Charlies Candles dat bekend staat om unieke design potten, hoogste wax en wiek kwaliteit en heerlijke langdurige geuren. De geurkaarsen ondergaan een grondige test waardoor alleen de beste over blijven. Het geurkaars cadeau is een prachtig item dat past in ieder interieur. Zo ben je niet alleen verzekerd van een persoonlijk en uniek cadeau, maar ook een stijlvol geurcadeau voor in huis. Naast een lijn geurkaarsen met foto biedt Surpreza ook design geurkaarsen aan. Benieuwd naar dit unieke geurkaarscadeau? Neem dan een kijkje op deze pagina vol met unieke design geurkaarsen voor in huis.

Extra informatie

Voor wie?

, , , , , , ,

Thema

Geurkaars kleur

Geel, Lila, Zwart