06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Geurkaars beterschap cadeau met naam – Geurkaars beterschap geschenk – Handgemaakte geurkaars cadeau – Veel beterschap

27.95

27.95

Geurkaars beterschap cadeau
Uniek met naam
Handgemaakte premium geurkaars
Made in Brugge, België

Bewerk dit product
Wissen

Beschrijving

Handgemaakte geurkaars beterschap cadeau met naam – Luxe geurkaars cadeau van hoge kwaliteit – Veel beterschap – Medium geurkaars pastel, geel en zwart

Zeg beterschap op een wel hele persoonlijke manier met deze geurkaars van hoge kwaliteit. Op het glas van deze geurkaars zit een speciaal etiket die je kunt voorzien van de naam van degene die jij beterschap wil wensen. Zo zeg je ‘Veel beterschap’ met een beterschapscadeau op een unieke manier. Je kunt het etiket eenvoudig online personaliseren en voorzien van een naam. Mocht je het etiket nog een extra touch willen geven? Dan kun je er voor kiezen om een foto of stickers toe te voegen. Zo ontwerp je jouw eigen beterschapcadeau in de vorm van een heerlijk ruikende geurkaars met warme geur.

Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten kleuren potten, namelijk geel, lila en zwart. Alle drie de potten hebben dezelfde geur was in zich. Het gaat om de warme geur Madagascar Milk.

Handgemaakte design geurkaarsen

De prachtige handgemaakte design geurkaarsen zijn afkomstig uit Brugge, België. Het geurkaars cadeau kent een unieke matte textuur en is gevuld met een heerlijke milky geur genaamd Madagascar Milk.

  • Handgemaakte geurkaars
  • 50 branduren
  • Hoogte: 10 cm x diameter: 10 cm
  • 380 gram kaarsvet
  • Made in Brugge, België

Geur van de geurkaars 

De naam van de geur die de geurkaarsen van Surpreza dragen is Madagascar Milk. Madagascar Milk is een romige, milky geur. Gekarameliseerde amber, houterig en honingzoet met een basis van vanille uit Madagascar. Het is een fijne huiselijke geur die zich verspreidt over de ruimte. De geur straalt kwaliteit en luxe uit en laat je des te meer genieten. Meer weten over de geur van onze geurkaarsen? Lees hier meer.

Hoge kwaliteit handgemaakte geurkaars

De medium design geurkaarsen zijn een premium product van het merk Charlies Candles dat bekend staat om unieke design potten, hoogste wax en wiek kwaliteit en heerlijke langdurige geuren. De geurkaarsen ondergaan een grondige test waardoor alleen de beste over blijven. Het geurkaars cadeau is een prachtig item dat past in ieder interieur. Zo ben je niet alleen verzekerd van een persoonlijk en uniek cadeau, maar ook een stijlvol geurcadeau voor in huis. Naast een lijn geurkaarsen met foto biedt Surpreza ook design geurkaarsen aan. Benieuwd naar dit unieke geurkaarscadeau? Neem dan een kijkje op deze pagina vol met unieke design geurkaarsen voor in huis.

Extra informatie

Voor wie?

, , , , , , ,

Thema

Geurkaars kleur

Geel, Lila, Zwart