06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Gouden geurkaars large – Handgemaakte geurkaars – Design geurkaars goud

39.95

Handgemaakte gouden geurkaars
Design potten
400g kaarsvet
Made in Brugge, België

2 op voorraad

Beschrijving

Handgemaakte gouden geurkaars cadeau – Luxe design geurkaars – Grote geurkaars goud

Wat is er nu fijner dan een relaxe momentje voor jezelf in jouw eigen woning? Maak deze beleving nu helemaal compleet met een luxe handgemaakte geurkaars in een unieke gouden pot. Verras jezelf of een ander met een grote geurkaars gevuld met onze heerlijke geur: Madagascar Milk. Deze heerlijke romige vanille geur verspreidt een luxe warme geur in de gehele ruimte. Droom voor even weg naar tropische stranden, licht blauwe wateren en zie jezelf languit liggen met een cocosnoot in jouw hand. De geurkaars staat gegarandeerd voor 50 onvergetelijke branduren. De handgemaakte kaarsen van Surpreza zijn afkomstig uit Brugge in België. Wacht niet langer en verras jezelf of een ander met deze unieke gouden geur kaars.

  • Handgemaakte geurkaars
  • 50 branduren
  • Hoogte: 12 cm x diameter: 12 cm
  • 400 gram kaarsvet
  • Made in Brugge, België

Geur van de geurkaars

De naam van de geur die de geurkaarsen van Surpreza dragen is Madagascar Milk. Madagascar Milk is een romige, milky geur. Gekarameliseerde amber, houterig en honingzoet met een basis van vanille uit Madagascar. Het is een fijne huiselijke geur die zich verspreidt over de ruimte. De geur straalt kwaliteit en luxe uit en laat je des te meer genieten. Meer weten over de geur van onze luxe geurkaarsen? Lees hier meer over Madagascar Milk.

Hoge kwaliteit handgemaakte design geurkaarsen

De Blue Stone medium geurkaars is een premium kaars van het merk Charlies Candles dat bekend staat om unieke design potten, hoogste wax en wiek kwaliteit en heerlijke langdurige geuren. De geurkaarsen ondergaan een grondige test waardoor alleen de beste over blijven. Het geurkaars cadeau is een prachtig item dat past in ieder interieur. Zo ben je niet alleen verzekerd van een persoonlijk en uniek cadeau, maar ook een stijlvol geurcadeau voor in huis. Naast een lijn met design geurkaarsen biedt Surpreza ook handgemaakte geurkaarsen met foto. Benieuwd naar dit unieke geurkaarscadeau? Neem dan een kijkje op deze pagina vol met unieke geurkaarsen met foto etiket.