06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Geurkaars cadeau large – Handgemaakte geurkaars – Terracotta Swirl Large

46.95

Handgemaakte terracotta geurkaars
Design potten
820g kaarsvet
Made in Brugge, België

Uitverkocht

Beschrijving

Handgemaakte geurkaars cadeau – Luxe design geurkaars – Terracotta Swirl Large

Wil jij jezelf of een ander eens goed verrassen met een uniek en luxe geur cadeau? Doe dit dan met een luxe handgemaakte geurkaars in een design pot. Met een geurkaars breng je eenvoudig sfeer, rust en luxe in huis. De Terracotta swirl large is een extra grote geurkaars waarvan je heel wat uren kunt genieten. De kaars is voorzien van maar liefst 3 houten wieken die nog meer sfeer geven tijdens het branden van de geurkaars. De pot is een prachtige terracotta pot en heeft een uniek ‘swirl’ design. De pot is afgewerkt met een kastanjebruin etiquette. Door de natuurlijke materialen en kleurtonen is deze geurkaars geschikt voor ieder interieur.

  • Handgemaakte geurkaars
  • 60 branduren
  • Hoogte: 14 cm x diameter: 14 cm
  • 820 gram kaarsvet
  • Made in Brugge, België

Geur van de geurkaars

De naam van de geur die de geurkaarsen van Surpreza dragen is Madagascar Milk. Madagascar Milk is een romige, milky geur. Gekarameliseerde amber, houterig en honingzoet met een basis van vanille uit Madagascar. Het is een fijne huiselijke geur die zich verspreidt over de ruimte. De geur straalt kwaliteit en luxe uit en laat je des te meer genieten. Meer weten over de geur van onze luxe geurkaarsen? Lees hier meer over Madagascar Milk.

Hoge kwaliteit handgemaakte design geurkaarsen

De Blue Stone medium geurkaars is een premium kaars van het merk Charlies Candles dat bekend staat om unieke design potten, hoogste wax en wiek kwaliteit en heerlijke langdurige geuren. De geurkaarsen ondergaan een grondige test waardoor alleen de beste over blijven. Het geurkaars cadeau is een prachtig item dat past in ieder interieur. Zo ben je niet alleen verzekerd van een persoonlijk en uniek cadeau, maar ook een stijlvol geurcadeau voor in huis. Naast een lijn met design geurkaarsen biedt Surpreza ook handgemaakte geurkaarsen met foto. Benieuwd naar dit unieke geurkaarscadeau? Neem dan een kijkje op deze pagina vol met unieke geurkaarsen met foto etiket.