06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Betonnen geurkaars cadeau – Handgemaakte geurkaars – Blue stone medium

29.95

Handgemaakte premium geurkaars
Design potten
60 branduren
Made in Brugge, België

1 op voorraad

Beschrijving

Handgemaakte geurkaars cadeau – ‘Blue stone’ medium

Speciale momenten vragen om speciale cadeaus. Een persoonlijk geurkaars cadeau tovert een glimlach op vele gezichten. De blue stone medium handgemaakte geurkaars is het perfecte cadeau voor een verjaardag, verhuizing, trouwerij en vele andere momenten. De prachtige stenen geurkaars met een blauwe-grijze afwerking is een handgemaakt product afkomstig uit Brugge België. Het geurkaars cadeau kent een unieke natuurlijke textuur en is gevuld met een heerlijke milky geur genaamd Madagascar Milk.

  • Handgemaakte geurkaars
  • 60 branduren
  • Hoogte: 12 cm x diameter: 11 cm
  • 650 gram kaarsvet
  • Made in Brugge, België

Geur van de geurkaars 
De naam van de geur die de geurkaarsen van Surpreza dragen is Madagascar Milk. Madagascar Milk is een romige, milky geur. Gekarameliseerde amber, houterig en honingzoet met een basis van vanille uit Madagascar. Het is een fijne huiselijke geur die zich verspreidt over de ruimte. De geur straalt kwaliteit en luxe uit en laat je des te meer genieten.

Hoge kwaliteit handgemaakte geurkaars
De Blue Stone medium geurkaars is een premium kaars van het merk Charlies Candles dat bekend staat om unieke design potten, hoogste wax en wiek kwaliteit en heerlijke langdurige geuren. De geurkaarsen ondergaan een grondige test waardoor alleen de beste over blijven. Het geurkaars cadeau is een prachtig item dat past in ieder interieur. Zo ben je niet alleen verzekerd van een persoonlijk en uniek cadeau, maar ook een stijlvol geurcadeau voor in huis. Naast een lijn met design geurkaarsen biedt Surpreza ook handgemaakte geurkaarsen met foto. Benieuwd naar dit unieke geurkaarscadeau? Neem dan een kijkje op deze pagina vol met unieke geurkaarsen met foto etiket.

Extra informatie

Thema

, , , , , , , , , , , , , ,