06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Witte wijn – Wijn cadeau verhuizing – Een nieuw thuis

From: 14.95

From: 14.95

Persoonlijk met jouw foto en/of tekst
Unieke etiketten
 Gekozen door onze wijnexperts

Bewerk dit product
Artikelnummer: wivrhs-10421 Categorieën: ,

Beschrijving

Witte wijn cadeau verhuizing – ‘Proost op een nieuw thuis’ – Zoete en droge witte wijn

Is er iemand in jouw omgeving die binnenkort zijn of haar nieuwe paleisje gaat betreden? Wat is er leuker om de nieuwe huiseigenaar of huiseigenaren te verrassen met een heerlijke fles wijn! En niet zomaar een wijn, maar een persoonlijk wijncadeau met eigen teksten en foto’s! Met deze wijn van Surpreza mét uniek en persoonlijk etiket ben je hoe dan ook verzekerd van een uniek en persoonlijk cadeau! Zo’n bijzonder cadeau wilt toch iedereen wel als bedankje ontvangen?

  • Persoonlijk met foto en/of tekst
  • Gekozen door onze wijnexperts
  • Unieke ontwerpen

Droog: De witte droge wijn van Surpreza is fris, fruitig en droog van smaak. De fles heeft een inhoud van 0,75 liter en is gebrouwen in Frankrijk. Het alcoholpercentage is 12%. Meer weten over de droge witte wijnen van Surpreza? Lees hier meer.
Zoet: De zoete witte wijn is rijk aan wit fruit. De wijn heeft een frisse en elegante smaak en wordt beschreven als een halfzoete witte wijn. De fles heeft een inhoud van 0,75 liter met een alcoholpercentage van 11.5%. Meer weten over de zoete witte wijnen van Surpreza? Lees hier meer.

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Afmetingen 15.5 × 15.5 cm
Witte wijn

Zoete Witte Wijn, Droge Witte Wijn