06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Witte wijn – Beterschap wijn cadeau – Wijn voor de aansteller

From: 14.95

From: 14.95

Persoonlijk met jouw foto en/of tekst
Unieke etiketten
 Gekozen door onze wijnexperts

Bewerk dit product
Artikelnummer: wibe-40110 Categorieën: ,

Beschrijving

Witte Beterschapswijn – ‘Voor de aansteller’ – Droge en zoete witte wijn

Is er iemand in jouw omgeving ziek? En vind jij dat hij of zij zich nog al aanstelt. Of zeggen jullie altijd voor de grap tegen elkaar dat je je aanstelt wanneer je ziek bent? Dan is dit het cadeau waarmee je de zieke beterschap kunt wensen. Want met dit unieke etiket met de grappige tekst ‘Wijn voor de aansteller’ kunnen jullie er ook nog om lachen. En lachen is gezond! Oja, en om wel duidelijk te maken dat het om een grapje maakt staat er onderaan het etiket de tekst ‘#grapjetoch’.

  • Persoonlijk met foto en/of tekst
  • Gekozen door onze wijnexperts
  • Unieke ontwerpen

Droog: De witte droge wijn van Surpreza is fris, fruitig en droog van smaak. De fles heeft een inhoud van 0,75 liter en is gebrouwen in Frankrijk. Het alcoholpercentage is 12%. Meer weten over de droge witte wijnen van Surpreza? Lees hier meer.
Zoet: De zoete witte wijn is rijk aan wit fruit. De wijn heeft een frisse en elegante smaak en wordt beschreven als een halfzoete witte wijn. De fles heeft een inhoud van 0,75 liter met een alcoholpercentage van 11.5%. Meer weten over de zoete witte wijnen van Surpreza? Lees hier meer.

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Afmetingen 15.5 × 15.5 cm
Witte wijn

Zoete Witte Wijn, Droge Witte Wijn