Beschrijving

Licor 43 (750 ml) Orochata Luxe Giftbox

Wie is er nou geen fan van de heerlijke likeuren het merk Licor 43, oftewel: Cuarenta Y Tres? Het aperitief van Zuid-Spanje. En deze special limited edition Giftbox van Licor 43 Orochata maakt het extra speciaal. Dit is het ultieme cadeau voor de echte likeur liefhebber.

Licor 43 Orochata is een frisse, zachte likeur. Het bevat Licor 43 Original en is geïnspireerd op de regionale specialiteit Horchata van aardamandelmelk, kaneel en citrus. In deze likeur proef je de ware Spaanse passie.

Licor 43 Orochata heeft een plantaardige basis en een unieke smaak: zoet, licht en tegelijkertijd rijk aan verfijnde Mediterrane smaken. Wanneer je deze giftbox cadeau geeft zorg je dat de ontvanger kan genieten van de heerlijke Licor 43 Orochata in de orignele Licor 43 glazen. Er zitten er namelijk 2 van in deze giftbox. En wil je iemand verrassen en daarbij meteen een serveertip meegeven? Bestel een kaartje bij dit cadeau en vertel de ontvanger dat de likeur het lekkerst is wanneer deze koel wordt geserveerd. Vervolgens kun je het glas vullen met ijsblokjes en schud je even met de fles Licor 43 Orochata. Vervolgens schenk je de likeur over de ijsblokjes en heb je het ultieme Spaanse effect!

Over deze Licor 43 Orochata giftbox:

  • 1x Licor 43 Orochata (750 ml)
  • 2x Licor 43 Orochata drinkglazen
  • Uitermate geschikt om cadeau te geven
  • Heerlijk om te serveren als aperitief en dessert

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 23.5 × 10 × 28.5 cm
Thema

, , , , , , , , , , ,