06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl
Aanbieding!

Champagne – Cava verjaardag cadeau met naam – Happy Birthday Gold

22.06

Uniek drankcadeau
Persoonlijk met foto’s en tekst
Verstuurd in vrolijke cadeaubox

Bewerk dit product
Artikelnummer: chv-70408 Categorie:

Beschrijving

Cava ‘Happy Birthday’ met naam voor de jarige

Ben je op zoek naar een origineel cadeau waarmee je goed kan proosten? Zoek dan niet verder, met deze heerlijke cava van Surpreza mét uniek en persoonlijk etiket ben je altijd verzekerd van een uniek cadeau! Het hippe en stoere etiket kan je helemaal zelf personaliseren met een leuke foto en/of persoonlijke tekst. Laat je creativiteit los en ontwerp de mooiste fles bubbels die je ooit hebt gezien!

  • Persoonlijk met foto en/of tekst
  • Gekozen door onze wijnexperts
  • Unieke ontwerpen

Deze drank van Surpreza is een heerlijke frisse mousserende cava, afkomstig uit Spanje. De zachte smaak met verfijnde mousse maken dit een heerlijke drank. De fles heeft een inhoud van 0.75 liter en kent een alcoholpercentage van 11.5% vol. Wis je dat Cava ‘kelder’ in het Catalaans betekent? De cava wordt dan ook minimaal 9 maanden gerijpt op de fles in de kelder.
Veel mensen vragen zich vaak af wat het verschil is tussen ‘cava’ en ‘champagne’. Dat is heel eenvoudig: ‘cava’ wordt gemaakt in Spanje, en ‘champagne’ wordt gemaakt in de franse Champagnestreek. Beide bubbels doorlopen hetzelfde productieproces, namelijk de zogeheten ‘Méthode traditionelle’.