06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Champagne – Cava – Champagne moederdag cadeau

25.95

♥ Moederdag special!
Uniek drankcadeau
Persoonlijk met foto’s en tekst
Verstuurd in vrolijke cadeaubox

Bewerk dit product
Artikelnummer: mdch-8251 Categorie:

Beschrijving

Champagne moederdag – Champagne moederdag cadeau met foto etiket – Voor de allerliefste moeder

Verras jouw moeder dit jaar op moederdag met een uniek champagne cadeau met foto etiket. Deze cava fles is het ultieme moederdag cadeau en het etiket is bewerkbaar met eigen foto’s, tekst en stickers. Laat jouw creativiteit los en voeg persoonlijke afbeeldingen en vrolijke stickers toe. Verras jouw mama met een speciaal moederdag champagne cadeau. Maak de verrassing compleet en voeg ook een persoonlijke moederdag wenskaart toe.

  • Persoonlijk met foto en/of tekst
  • Gekozen door onze wijnexperts
  • Unieke ontwerpen

Deze drank van Surpreza is een heerlijke frisse mousserende cava, afkomstig uit Spanje. De zachte smaak met verfijnde mousse maken dit een heerlijke drank. De fles heeft een inhoud van 0.75 liter en kent een alcoholpercentage van 11.5% vol. Wis je dat Cava ‘kelder’ in het Catalaans betekent? De cava wordt dan ook minimaal 9 maanden gerijpt op de fles in de kelder.
Veel mensen vragen zich vaak af wat het verschil is tussen ‘cava’ en ‘champagne’. Dat is heel eenvoudig: ‘cava’ wordt gemaakt in Spanje, en ‘champagne’ wordt gemaakt in de franse Champagnestreek. Beide bubbels doorlopen hetzelfde productieproces, namelijk de zogeheten ‘Méthode traditionelle’.