06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl
Aanbieding!

Champagne – Cava huwelijk cadeau – Getrouwd, veel geluk gewenst

22.06

Uniek drankcadeau
Persoonlijk met foto’s en tekst
Verstuurd in vrolijke cadeaubox

Bewerk dit product
Artikelnummer: chhw-10102 Categorie:

Beschrijving

Cava ‘Getrouwd, veel geluk gewenst’ om de liefde te vieren

Hoera getrouwd! Gaat er iemand in jouw omgeving trouwen, wil je jouw geliefde verrassen of is er een mijlpaal in een huwelijk te vieren? Verras dan met deze heerlijke fles bubbels! Één ding is zeker: met dit cadeau wordt er sowieso geproost! Door het online bewerkingsprogramma kun je het etiket eenvoudig voorzien van een extra eigen tekst en/of foto om het etiket nog persoonlijker te maken.

  • Persoonlijk met foto en/of tekst
  • Gekozen door onze wijnexperts
  • Unieke ontwerpen

Deze drank van Surpreza is een heerlijke frisse mousserende cava, afkomstig uit Spanje. De zachte smaak met verfijnde mousse maken dit een heerlijke drank. De fles heeft een inhoud van 0.75 liter en kent een alcoholpercentage van 11.5% vol. Wis je dat Cava ‘kelder’ in het Catalaans betekent? De cava wordt dan ook minimaal 9 maanden gerijpt op de fles in de kelder.
Veel mensen vragen zich vaak af wat het verschil is tussen ‘cava’ en ‘champagne’. Dat is heel eenvoudig: ‘cava’ wordt gemaakt in Spanje, en ‘champagne’ wordt gemaakt in de franse Champagnestreek. Beide bubbels doorlopen hetzelfde productieproces, namelijk de zogeheten ‘Méthode traditionelle’.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 31 × 8 × 8 cm