06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Licor 43 Horchata geschenkset met 2 glazen – Licor 43 Horchata cocktail cadeaupakket

42.95

Licor 43 Horchata cadeaupakket
Licor 43 Horchata 750ml fles + 2 glazen cadeau
Duurzame geschenken box

2 op voorraad

Beschrijving

Licor 43 Horchata geschenkset met 2 glazen – Licor 43 Horchata cocktail cadeaupakket

Ontdek het geheim van het mediteranne Spanje met Licor 43 Horchata. Deze speciale drank is nu verkrijgbaar in een uniek cocktail geschenkpakket inclusief 2 champagne- / cocktailglazen. Ook verkrijgbaar in combinatie met de traditionele Licor 43, klik hier om te bekijken.

De delicate combinatie van de traditionele harchata uit Valencia en Licor 43 Original zorgt voor een heerlijk lichte en zijdezachte likeur. De Licor 43 Horchata is meer dan een nieuw product in de Licor 43 familie, er is een eigendraai gegeven aan het originele harchate recept uit Valencia met de delicate, zoete mediteranne Spaanse smaken. Heerlijk om te verwerken in een dessert, als een aperatif of voor in een cocktail.
L:icor 43 Original is een voortreffelijk Spaanse licor die op basis van 43 ingrediënten wordt samengesteld (vandaar Licor 43, in het Spaans: Cuarenta Y Tres). De productie van Licor 43 vindt plaats in Cartagena.

Bij Surpreza houden wij van speciale cadeaupakketten waar je iemand eens goed mee kunt verrassen en verblijden! Naast een cadeaupakket met de Licor 43 Original hebben wij nu ook een unieke Limited Edition cadeaugeschenkpakket met de Licor 43 Horchata beschikbaar. Omdat deze likeur ontzettend goed verwerkt kan worden in verschillende cocktail recepten, hebben onze cadeauexperts ervoor gekozen om deze uniek drank te verwerken in een Licor 43 Horchate cocktail cadeaupakket. Zo kan de ontvanger na ontvangst aan de slag met de heerlijke likeur en kan deze worden verwerkt in verschillende (cocktail) dranken en recepten. De Licor 43 Horchata geschenkset bevat:

  • Licor 43 Horchata 750ml
  • 2 champagne- / cocktailglazen
  • Duurzaam geschenken box

Licor 43 Horchata 750ml

Licor 43 Horchata heeft een onmiskenbare smaak: het is zowel licht als zoet, maar is tegelijkertijd rijk aan verscheidene aroma’s van speciaal geselecteerde specerijen. Het is een ontzettend verfrissend drankje en totaal anders dan je gewend bent van crème likeurtjes. Een bijzondere mix van de Horchata uit Valencia en de wereld beroemde Licor 43 Original, die bij ons ook verkrijgbaar is in een cadeaupakket.

Duurzame champagne geschenkset

De geschenkset waarin zowel de Licor 43 Horchata fles als de champagne- / cocktailglazen zich in bevinden is een van duurzaam karton gemaakte box. De box is zo ontworpen dat het naast een fles Licor 43 Horchata ook plaats kan bieden aan champagne-/ cocktailglazen. Bij Surpreza staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Er is daarom gekozen om de box van duurzaam karton samen te stellen zonder extra glanzende coatings toe te voegen. Het matte karton zorgt op deze manier niet alleen voor een stijlvolle moderne look, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst.

Dit product is ook te koop met bedrukte champagne waarvan je online zelf het etiket kunt ontwerpen zodat je deze kunt voorzien van een foto, naam en/of logo. Klik hier om alle cadeaupakketten te bekijken.