06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Champagne geschenkset met 2 glazen en Champagne – Champagne met foto inclusief 2 glazen

35.95

Uniek champagne geschenkset
Champagne fles met foto etiket + 2 glazen cadeau
Duurzame geschenken box

Bewerk dit product

8 op voorraad

Beschrijving

Champagne geschenkset inclusief 2 glazen – Champagne met foto etiket in geschenkset – Champagne cadeau inclusief 2 glazen

Speciale momenten vragen om speciale geschenken. Verras bijvoorbeeld de jarig job, bedank jouw buren of vier het huwelijk van een gelukkig bruidspaar met een champagne geschenkset. Dit bijzondere champagne cadeau bevat naast een persoonlijke champagne fles met foto etiket ook twee champagne glazen. Zo kan de gelukkige ontvanger van de fles bubbels met foto’s ook direct proosten. De champagne geschenkset bevat:

  • Fles cava met foto eigen foto etiket
  • 2 champagne glazen
  • Duurzaam geschenken box

Cava met eigen foto etiket

Deze drank van Surpreza is een heerlijke frisse mousserende cava, afkomstig uit Spanje. De zachte smaak met verfijnde mousse maken dit een heerlijke drank. De fles heeft een inhoud van 0.75 liter en kent een alcoholpercentage van 11.5% vol. Wis je dat Cava ‘kelder’ in het Catalaans betekent? De cava wordt dan ook minimaal 9 maanden gerijpt op de fles in de kelder.
Veel mensen vragen zich vaak af wat het verschil is tussen ‘cava’ en ‘champagne’. Dat is heel eenvoudig: ‘cava’ wordt gemaakt in Spanje, en ‘champagne’ wordt gemaakt in de franse Champagnestreek. Beide bubbels doorlopen hetzelfde productieproces, namelijk de zogeheten ‘Méthode traditionelle’.

De Cava met eigen etiket is ook te koop als los product, deze vind je hier.

Duurzame champagne geschenkset

De geschenkset waarin zowel de champagne fles als de champagne glazen zich bevinden is een van duurzaam karton gemaakte box. De box is zo ontworpen dat het naast een fles bubbels ook plaats kan bieden aan champagne glazen. Op deze manier kan de persoonlijke fles cava met eigen foto etiket direct na ontvangst worden geplopt en geschonken. Bij Surpreza staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Er is daarom gekozen om de box van duurzaam karton samen te stellen zonder extra glanzende coatings toe te voegen. Het matte karton zorgt op deze manier niet alleen voor een stijlvolle moderne look, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst.

Let op: Glaswerk kan iets afwijken van de productfoto.