06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Bierbox Sprankelend nieuwjaar

14.95

Cadeautip voor speciaalbier liefhebbers
Heerlijk gebrouwen bieren
Personaliseer met foto en tekst
Uniek verrassen

Bewerk dit product
Artikelnummer: bpnj-62402 Categorieën: ,

Beschrijving

Nieuwjaar Bierpakket ‘Sprankelend nieuwjaar’ – Een persoonlijk bierpakket met naam, foto’s en tekst!

Ben jij al aan het aftellen? Voor je het weet luiden we met zijn alle weer het nieuwe jaar in. En hoe kan je dit beter doen dan met een persoonlijke nieuwjaar bierbox met eigen etiket? Het etiket van deze box vol met speciaal bier kun jij zelf bewerken met een persoonlijke foto, teksten en stickers! Meer informatie over dit bierpakket:

  • Unieke bewerkbare ontwerpen
  • Gevuld met de lekkerste bieren
  • Eenvoudig te personaliseren

Dit bierpakket is gevuld met 3 soorten bieren, ieder met hun eigen smaak. Ontdek de bieren:

La Trappe Tripel is een goudblond trappistenbier met een site schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. Het bier heeft daarnaast een kandijzoet en licht mottig karakter met een bittere en licht droge afdronk.
Hertog Jan Karakter is een koperkleurig bier, gebrouwen met verschillende moutsoorten. Het bier is heerlijk fruitig, mild hoppig met uitgelezen moutsmaken. De volle en krachtige smaak maar het een bier om even rustig voor te gaan zitten.
Texels Skuumkoppe is een ambachtelijk gebrouwen donker tarwebier met een volle smaak. Het bier wordt gebrouwen van uitsluitend natuurlijke grondstoffen zoals duinwater, Texelse gerst en tarwe. De toevoeging van gist dat zich onderin het flesje bevindt, maakt de smaak van het bier extra romig.

Extra informatie

Thema