Tony’s Chocolonely Proeverijtje met naam en foto – Vaderdag

14.95

♥ Vaderdag special!
Heerlijke Tony Chocolonely chocolade
Met naam op het blik
Fairtrade chocolade

Bewerk dit product
Artikelnummer: chttcvd-101122 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Heerlijke Tony’s Chocolonely chocolade in proeverij – Vaderdag cadeau – ‘Voor de aller, aller liefste papa’ met naam en foto

Wil jij jouw vader eens goed in het zonnetje zetten deze vaderdag? Dan is deze Tony Chocolonely chocolade proeverij het juiste geschenk. Het unieke aan deze Tony’s Chocolonely proeverijtje is dat het is verpakt in een kopere blik waarop je de naam en een foto van jouw vader kunt zetten voor vaderdag. Daarnaast hoef je ook niet meer te kiezen tussen de verschillende smaken want in deze proeverij vind je zes verschillende Tony Chocolonely smaken terug! Het ultieme vaderdag geschenk dus. Bewerk snel het product en laat het bezorgen met vaderdag.

  • Heerlijke tony chocolonely chocolade
  • Fairtrade chocolade
  • Uniek chocolade cadeau

Wist jij dat je met het geven van een Tony Chocolonely chocolade cadeau de wereld een beetje beter maakt? Tony’s missie is om de chocolade industrie 100% slaafvrij te maken. Tony’s kiest er bewust voor om te werken in Ghana en Ivoorkust. Daar zijn de problemen het grootst en dus willen zij dáár impact maken. Meer informatie over de missie van Tony lees je hier.