06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Tony’s Chocolonely proeverijtje in blik – Lekkernijtje voor mijn heerlijkheidje – Liefdes chocolade cadeau

16.95

Valentijn cadeautip
Heerlijke Tony Chocolonely chocolade
Chocolade cadeau met naam
Fairtrade chocolade

Bewerk dit product

Beschrijving

Tony’s Chocolonely chocolade liefdes cadeau met uniek etiket – Lekkernijtje voor mijn heerlijkheidje – Chocolade liefdes cadeau

Wie is jouw heerlijkheidje? Verras diegene met een heerlijke Tony’s Chocolonely Proeverijtje in blik met een uniek etiket. Je hoeft niet meer te kiezen tussen de verschillende smaken van Tony’s want in deze proeverij vind je zes verschillende Tony Chocolonely smaken terug! Het leuke aan dit Tony’s Chocolonely Proeverijtje cadeau is dat het proeverijtje verpakt zit in een blik met daarop een etiket die jij zelf eventueel kunt bewerken, mocht jij dit willen. Voeg de naam van jouw heerlijkheidje bijvoorbeeld toe. En mocht je het nog persoonlijker willen maken voeg dan ook een foto toe aan het etiket in de online product bewerker en stuur je heerlijkheidje een uniek en persoonlijk Tony’s Chocolonely proeverijtje cadeau toe, een echt lekkernijtje dus. Ook een uniek en origineel cadeau om te sturen naar jouw Valentijn. Je kunt de chocolade ook volledig anoniem opsturen, wel zo handig als de Valentijn nog niet weet wie de stille aanbidder is.

  • Heerlijke tony chocolonely chocolade
  • Fairtrade chocolade
  • Uniek chocolade cadeau

Wist jij dat je met het geven van een Tony Chocolonely chocolade cadeau de wereld een beetje beter maakt? Tony’s missie is om de chocolade industrie 100% slaafvrij te maken. Tony’s kiest er bewust voor om te werken in Ghana en Ivoorkust. Daar zijn de problemen het grootst en dus willen zij dáár impact maken. Meer informatie over de missie van Tony lees je hier.

TIP! Het etiket op dit blik is een standaard etiket van Surpreza.nl. Je kunt wel foto’s, afbeeldingen, namen en teksten toevoegen maar je kunt niets aanpassen aan het originele etiket. Wil je wel volledig jouw eigen etiket ontwerpen? Klik dan hier om naar het volledig zelf bewerkbare Tony’s Chocolonely Proeverijtje te gaan.