Tony’s Chocolonely proeverijtje – Mam je bent mijn nummer 1 – Moederdag chocolade cadeau met naam

14.95

Moederdag cadeau tip
Heerlijke Tony Chocolonely chocolade
Met naam op het blik
Fairtrade chocolade

Bewerk dit product
Artikelnummer: chttcmd-10200 Categorieën: , , , , ,

Beschrijving

Heerlijke Tony’s Chocolonely chocolade proeverij moederdag cadeau – Mam je bent mijn nummer 1 met naam

Verras jouw moeder deze moederdag met een lekker chocolade cadeau; een Tony’s Chocolonely proeverijtje. Het unieke aan dit moederdag chocolade cadeau is dat de Tony’s Chocolonely verpakt zit in een blik waarop een uniek etiket zit. Dit etiket kun jij namelijk zelf voorzien van je eigen naam. Zo weet je zeker dat je het meest originele en uniekste moederdag cadeau geeft aan jouw mama. Daarnaast hoef je ook niet meer te kiezen tussen de verschillende smaken want in deze proeverij vind je zes verschillende Tony Chocolonely smaken terug! Wil je het ontwerp nog specialer maken? Voeg gemakkelijk online eigen foto’s toe aan het etiket om het cadeau nog specialer te maken! Tip, blijf nog even hangen wanneer je dit smakelijke cadeau geeft. Wellicht mag je zelf een stukje proeven!

Wil je nog een extra boodschap toevoegen aan het moederdag cadeau voor jouw mama? Ontwerp dan eerst het etiket op het blik van de Tony’s Chocolonely en voeg daarna een moederdag wenskaart toe, deze kun je ook voorzien van tekst en foto’s.

  • Heerlijke tony chocolonely chocolade
  • Fairtrade chocolade
  • Uniek chocolade cadeau
  • Moederdag chocolade cadeau

Wist jij dat je met het geven van een Tony Chocolonely chocolade cadeau de wereld een beetje beter maakt? Tony’s missie is om de chocolade industrie 100% slaafvrij te maken. Tony’s kiest er bewust voor om te werken in Ghana en Ivoorkust. Daar zijn de problemen het grootst en dus willen zij dáár impact maken. Meer informatie over de missie van Tony lees je hier.