06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl
Aanbieding!

Ferrero rocher adventskalender – Ferrero rocher kerstcadeau – 25 stuks

21.95 19.95

Adventskalender Ferrero rocher
25 dagen lang genieten
Uniek chocolade kerstcadeau

Uitverkocht

Artikelnummer: chfrr-4226 Categorieën: ,

Beschrijving

Adventskalender met Ferrero rocher chocolade – Ferrero rocher kerstcadeau

De dagen worden steeds korter en de nachten langer, de feestmaanden staan voor de deur. Waar men druk bezig is met het versieren van het huis en de straten met lichtjes wordt er ook druk nagedacht over het geschikte kerstcadeau. Dit is het punt waar de cadeau experts van Surpreza.nl te hulp schieten. Wij hebben speciaal voor jou het leukste en lekkerste kerstgeschenk gevonden; de Ferrero Rocher adventskalender vol met heerlijke chocolade. De adventskalender van Ferrero Rocher biedt 25 dagen lang verwen momenten tot aan de kerstdagen.

De chocolade adventskalender van Ferrero rocher is het perfecte cadeau voor onder de boom, om iemand tijdens de feestdagen te bedanken of om iemand extra warmte en liefde te geven. Ferrero rocher staat bekend om de verrukkelijke chocolade verwennerijen gemaakt van fijne wafels met chocolade. Het bedrijf is al sinds 1963 actief in Nederland en biedt meer dan 25 verschillende producten aan, waaronder de iconische chocolade cadeautjes.

Maak het chocolade kerstcadeau van Ferrero rocher compleet met een persoonlijke kerstwens. Bij Surpreza hebben we de leukste kerstkaarten voor jou ontworpen. Bekijk hier het volledige kerstkaarten assortiment en maak jouw kerstcadeau extra persoonlijk.

  • Verwen chocolade van Ferrero Rocher
  • 25 vakjes met ieder een chocolaatje
  • Unieke adventskalender voor de feestdagen