Hotchocspoons met eigen etiket – Uniek chocolade cadeau – Chocolade giftpack met foto en naam

15.95

De originele hotchocspoons van de Chocolate Company
Met eigen etiket op de giftpack
Ambachtelijke & fairtrade chocolade

Uitverkocht

Beschrijving

Heerlijke Hotchocspoons van de Chocolate Company met eigen etiket – Uniek chocolade cadeau met foto en naam

Wil je iemand eens op een unieke en persoonlijke manier verrassen met een leuk chocolade cadeau? Kies dan voor deze speciale giftpack met de lekkerste hotchocspoons van de Chocolate Company met je eigen ontwerp op de giftpack verpakking. In dit chocolade cadeau pakket zitten de lekkerste 4 hotchocspoons aller tijden. Het is het ultieme cadeau waarmee je iemand een momentje voor zichzelf geeft. Je kunt met deze hotchocspoons chocolade jouw eigen chocolade melk maken, met pure ambachtelijke chocolade. Het werkt zo: Roer de lepel met chocolade door goed opgewarmde melk en geniet van de allerlekkerste chocolademelk! Of je nou van wit, melk, puur of heeele pure chocolade houdt, voor iedereen is er volop keuze in deze speciale giftbox editie van de hotchocspoon.

Het unieke aan dit product bij Surpreza is dat je de verpakking kunt voorzien van eigen foto’s, namen, teksten, stickers en logo’s. Zo creeer je eenvoudig jouw eigen unieke Hotchocspoon chocolade giftpack cadeau. Zo ben je verzekerd van een uniek cadeau dat voor een echt verrassingseffect zorgt.

  • De originele hotchocspoons van de Chocolate Company
  • Fairtrade chocolade
  • Uniek chocolade cadeau
  • Een merk van eigen bodem

De hotchocspoons zijn een product van CHCO chocolate company. Topchocolade en artisanaal vervaardigd met de lekkerste ingrediënten. De recepturen van de chocolade zorgen voor zowel verfijnde als onverwachte smaaksensaties. De spoons zijn gemaakt van alleen de beste cacaobonen die o.a. worden gewonnen in Ecuador, Venezuela en Tanzania.