06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Chocolade Chunk – Uniek liefdes chocolade cadeau met naam – Jij bent om op te eten

8.95

 Valentijn cadeautip
Uniek chocoladecadeau
Persoonlijk met foto’s en tekst
Fairtrade chocolade

Bewerk dit product

Uitverkocht

Beschrijving

Chocolade chunk met naam – ‘Je bent om op te eten’ in smaken melk smarties, puur karamel zeezout en melk karamel zeezout

Wil je een geliefde eens echt goed verrassen en in het zonnetje zetten? Dat doe je met een overheerlijk én unieke chocolade chunk cadeau met unieke wikkel. De wikkel van deze ambachtelijke chocolade chunk is te personaliseren! Zo kun je in de online bewerker de naam van de geliefde en eventueel ook een foto of sticker toevoegen. Je kunt kiezen uit de smaken: melk chocolade met smarties, pure chocolade met zeezout en karamel blokjes en melk chocolade met karamel en zeezout. Vier een feestje met deze heerlijke chocoladereep met unieke verjaardagswikkel.

  • Uniek ambachtelijk chocoladecadeau
  • Persoonlijk met foto en/of tekst
  • Unieke ontwerpen

De chocolade chunks zijn een product van CHCO chocolate company. Topchocolade en artisanaal vervaardigd met de lekkerste ingrediënten. De recepturen van de chocolade chunks zorgen voor zowel verfijnde als onverwachte smaaksensaties. De repen zijn gemaakt van alleen de beste cacaobonen die o.a. worden gewonnen in Ecuador, Venezuela en Tanzania.