06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Chocoladereep cadeau – Melkchocolade met smarties

8.95

Uniek chocoladecadeau
Melkchocolade met smarties
Fairtrade chocolade

Uitverkocht

Beschrijving

Chocolade bestellen om cadeau te geven – Chocoladereep met melkchocolade en smarties

Wat is er nu leuker dan iemand te verrassen met een lekker en goed chocolade cadeau? Natuurlijk kun je zelf ook erg genieten van een heerlijk stuk chocolade, maar door samen een reep te delen wordt de ervaring nog specialer. Deze heerlijk chocolade cadeau bar is gemaakt van melkchocolade met smarties. Zo ziet dit choco cadeau er niet alleen feestelijk uit, maar is er ook een feestje aan smaakexplosies tijdens het proeven.

Wil jij liever iemand verrassen met een gepersonaliseerd chocolade cadeau? Bekijk dan hier alle andere chocolade chunk cadeaus welke je kunt personaliseren met foto’s, teksten en stickers. Zo maak je dit unieke chocolade met smarties cadeau nog persoonlijker.

  • Uniek ambachtelijk chocoladecadeau
  • Melkchocolade met smarties
  • Premium chocolade chunk

Chocolade cadeaus van Chocolate Company

De chocolade chunks zijn een product van CHCO chocolate company. Topchocolade en artisanaal vervaardigd met de lekkerste ingrediënten. De recepturen van de chocolade chunks zorgen voor zowel verfijnde als onverwachte smaaksensaties. De repen zijn gemaakt van alleen de beste cacaobonen die o.a. worden gewonnen in Ecuador, Venezuela en Tanzania.