06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Chocolade Chunk – Merry Christmas – Chocolade kerst cadeau met naam

8.95

Uniek chocolade kerstcadeau
Persoonlijk met foto’s en tekst
Fairtrade chocolade

Bewerk dit product

Uitverkocht

Beschrijving

Chocolade kerst chunk Merry X-mas – Chocolade cadeau in de smaken melk smarties, puur karamel zeezout en wit marshmallows met naam

Verras jouw vader, moeder, oom, tante, zus, broertje of vrienden deze feestdagen met een uniek chocolade cadeau. Feestelijk verrassen doe je met een overheerlijk én unieke choco chunk met unieke wikkel. De wikkel van deze ambachtelijke chocolade chunk is te personaliseren met persoonlijke foto’s! Daarnaast is de wikkel te bewerken met namen, teksten en stickers! Je kunt kiezen uit de smaken: melk chocolade met smarties, pure chocolade met zeezout en karamel blokjes en witte chocolade met marshmallows. Vier een feestje met deze heerlijke chocoladereep met unieke verjaardagswikkel.

  • Uniek ambachtelijk chocoladecadeau
  • Persoonlijk met foto en/of tekst
  • Unieke ontwerpen

De chocolade chunks zijn een product van CHCO chocolate company. Topchocolade en artisanaal vervaardigd met de lekkerste ingrediënten. De recepturen van de chocolade chunks zorgen voor zowel verfijnde als onverwachte smaaksensaties. De repen zijn gemaakt van alleen de beste cacaobonen die o.a. worden gewonnen in Ecuador, Venezuela en Tanzania.