06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

La Trappe Trappist Bierpakket – Golden Classics

14.95

Heerlijk gebrouwen bieren
Uniek La Trappe bierpakket
Hoogste kwaliteit, laagste prijs

Uitverkocht

Beschrijving

La Trappe Bierpakket – Golden Classics

Opzoek naar een uniek cadeau voor een bierliefhebber? Dan is dit bierpakket van La Trappe het juiste geschenk! Vier bekroonde bieren samengevoegd met de vertrouwde smaak van La Trappe Trappist. La Trappe Trappist wordt sinds 1884 in een omgeving van stilte gebrouwen op het terrein van de Onze Lieve Vrouw van Koningshoeve abdij in het Brabantse Berkel-Enschot. Het label ‘Authentic Trappist Product’ garanteert de herkomst van trappistenproducten volgens de volgende criteria:

  1. Productie vindt plaats binnen de muren van een trappistenabdij
  2. Onder toezicht en verantwoordelijkheid van monniken
  3. En een gedeelte van de opbrengst gaat naar goede doelen

Dit bierpakket is gevuld met 4 soorten bieren, ieder met hun eigen smaak. Ontdek de bieren:

La Trappe Blond (6,5%) is een Goudgeel Trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaak. Een aangenaam en tintelend bier met een lichtzoete, zacht bittere en moutige smaak.
La Trappe Dubbel (7%) is een klassiek donkerbruin Trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een volle moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadels, honing en gedroogd fruit.
La Trappe Tripel (8%) is een Goudblond bier met een witte schuimkraag. Een volle smaak met een snoepzoet en licht moutig karakter.
La Trappe Quadrupel (10%) is een kenmerkend trappistenbier. Warm, amberkleurig met een crèmekleurige schuimkraag. De volle, hartverwarmende en intense smaak is moutig met zoete tonen van dadels en karamel.