06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

La Trappe cadeaupakket + glas – Speciaal bierpakket met vier La Trappe bieren

20.95

Uniek gebrouwen bier
Speciaal La Trappe bierpakket
Inclusief hoogwaardig kwaliteit glas

2 op voorraad

Beschrijving

La Trappe bieren cadeaupakket – Luxe giftpack La Trappe met vier speciaal bieren – Biercadeau

Dit cadeaupakket van La Trappe is het cadeau voor de echte bierliefhebber. Het bevat vier speciaal bieren uit de La Trappe familie en een speciaal La Trappe bierglas. Hierdoor kan de ontvanger direct beginnen met het genieten van de heerlijk smaakvolle bieren. De bieren in dit pakket zijn echte Authentic Trappist Products. La Trappe Trappist wordt sinds 1884 in een omgeving van stilte gebrouwen op het terrein van de Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven abdij in het Brabantse Berkel-Enschot. Bierbrouwerij de Koningshoeven is daarmee één van de weinige brouwerijen ter wereld die het label ‘Authentic Trappist Product’ mag voeren. Dit label – verleend door de Internationale Vereniging Trappist – garandeert de herkomst van trappistenproducten volgens de volgende criteria:
1. Productie vindt plaats binnen de muren van een trappistenabdij
2. Onder toezicht en verantwoordelijkheid van monninken
3. En een gedeelte van de opbrengst gaat naar goede doelen

  • Uniek La Trappe speciaalbier cadeaupakket
  • Bevat 4 La Trappe speciaal bieren
  • Inclusief luxe La Trappe glas
  • Puur en eerlijk bier

Deze bieren zitten in het pakket:
La Trappe Dubbel (7% vol.): Klassiek donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een vol moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit. Bevat gerstemout.

La Trappe Isid’or (7,5% vol.): Amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel: een perfect balans tussen complexiteit en eenvoud. Bevat gerstemout en tarwemout.

La Trappe Tripel (8% vol.):  Klassiek en krachtig trappistenbier. Goudblond met een witte schuimkraag. Een volle smaak met een kandijzoet en licht moutig karakter. Bevat gerstemout.

La Trappe Quadrupel (10% vol.): Karaktervol trappistenbier en naamgever van deze bierstijl. Warm amberkleurig met een crèmekleurige schuimkraag. De volle, verwarmende en intense smaak is moutig met zoete tonen van dadel en karamel. Bevat gerstemout.