06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Bierpakket verjaardagscadeau – Bierpakket met naam

15.95

Speciaal bierpakket met naam
Ambachtelijk gebrouwen bieren
Hoogste kwaliteit, laagste prijs

Bewerk dit product
Artikelnummer: bpkvr-6220 Categorieën: ,

Beschrijving

Bierpakket verjaardag cadeau – Bierpakket met naam als cadeau versturen

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau voor een jarige bierliefhebber? Zoek dan zeker niet verder want bij Surpreza hebben we een uitgebreid assortiment met verjaardag bierpakketten. Het leuke is dat het bierpakket voor een verjaardag is voorzien van een foto etiket. Hierdoor kun je het bierpakket personaliseren met naam & foto’s. Daarnaast kun je het etiket versieren met vrolijke stickers. Het speciaal bierpakket voor verjaardagen is voorzien van drie speciaal bieren. Zo verras je de jarige job op een unieke én smaakvolle manier.

  • Bierpakket met naam en foto
  • Bierpakket met speciaal bieren
  • Bewerk zelf met foto’s, teksten en stickers

Dit verjaardag bierpakket cadeau is gevuld met drie soorten bieren, ieder met hun eigen smaak. Ontdek de bieren:

La Trappe Tripel is een goudblond trappistenbier met een site schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. Het bier heeft daarnaast een kandijzoet en licht mottig karakter met een bittere en licht droge afdronk.
Hertog Jan Karakter is een koperkleurig bier, gebrouwen met verschillende moutsoorten. Het bier is heerlijk fruitig, mild hoppig met uitgelezen moutsmaken. De volle en krachtige smaak maar het een bier om even rustig voor te gaan zitten.
Texels Skuumkoppe is een ambachtelijk gebrouwen donker tarwebier met een volle smaak. Het bier wordt gebrouwen van uitsluitend natuurlijke grondstoffen zoals duinwater, Texelse gerst en tarwe. De toevoeging van gist dat zich onderin het flesje bevindt, maakt de smaak van het bier extra romig.