06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Speciaal bierpakket kerst relatiegeschenk – Met logo

17.95

Kerst cadeautip voor speciaalbier liefhebbers
Heerlijk gebrouwen bieren
Personaliseer met foto en tekst
Uniek verrassen

Bewerk dit product
Artikelnummer: zbpkr-Z4001 Categorieën: ,

Beschrijving

Kerst Bierpakket ‘Gouden kerst’ met logo – Een persoonlijk bierpakket met logo, foto’s en tekst!

De tijd van samen zijn en gezelligheid komt er weer aan. Verras deze kerst met een uniek en persoonlijk biercadeau. Het etiket van dit bierpakket kan je personaliseren met jouw logo, tekst of foto’s. Verras jouw personeel, zakelijke relaties of business partners met een persoonlijk en uniek biercadeau. Meer informatie over dit bierpakket:

  • Unieke bewerkbare ontwerpen
  • Gevuld met de lekkerste bieren
  • Eenvoudig te personaliseren

Dit bierpakket is gevuld met 3 soorten bieren, ieder met hun eigen smaak. Ontdek de bieren:

La Trappe Tripel is een goudblond trappistenbier met een site schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. Het bier heeft daarnaast een kandijzoet en licht mottig karakter met een bittere en licht droge afdronk.
Hertog Jan Karakter is een koperkleurig bier, gebrouwen met verschillende moutsoorten. Het bier is heerlijk fruitig, mild hoppig met uitgelezen moutsmaken. De volle en krachtige smaak maar het een bier om even rustig voor te gaan zitten.
Texels Skuumkoppe is een ambachtelijk gebrouwen donker tarwebier met een volle smaak. Het bier wordt gebrouwen van uitsluitend natuurlijke grondstoffen zoals duinwater, Texelse gerst en tarwe. De toevoeging van gist dat zich onderin het flesje bevindt, maakt de smaak van het bier extra romig.

Extra informatie

Thema