06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Geslaagd Bierbox met foto en naam

17.95

Heerlijk gebrouwen bieren
Personaliseer met foto en tekst
Uniek verrassen

Bewerk dit product
Artikelnummer: bpkge-22012 Categorieën: ,

Beschrijving

Bierpakket ‘Geslaagd’ met foto en naam

Is er iemand geslaagd? Verras de gelukkige dan met een box vol met heerlijke bieren, dat heeft hij of zij zeker verdient na al die inspanning. Het unieke aan deze bierbox is dat je het etiket zelf kunt personaliseren. Je kunt eenvoudig online een eigen foto uploaden en een eigen naam toevoegen. Zo’n persoonlijk cadeau wilt iedere geslaagde toch wel ontvangen?!

  • Unieke bewerkbare ontwerpen
  • Gevuld met de lekkerste bieren
  • Eenvoudig te personaliseren

Dit bierpakket is gevuld met 3 soorten bieren, ieder met hun eigen smaak. Ontdek de bieren:

La Trappe Tripel is een goudblond trappistenbier met een site schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. Het bier heeft daarnaast een kandijzoet en licht mottig karakter met een bittere en licht droge afdronk.
Hertog Jan Karakter is een koperkleurig bier, gebrouwen met verschillende moutsoorten. Het bier is heerlijk fruitig, mild hoppig met uitgelezen moutsmaken. De volle en krachtige smaak maar het een bier om even rustig voor te gaan zitten.
Texels Skuumkoppe is een ambachtelijk gebrouwen donker tarwebier met een volle smaak. Het bier wordt gebrouwen van uitsluitend natuurlijke grondstoffen zoals duinwater, Texelse gerst en tarwe. De toevoeging van gist dat zich onderin het flesje bevindt, maakt de smaak van het bier extra romig.