06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Beterschap bierpakket cadeau – Bierpakket met speciaalbier cadeau – Sapkeur

17.95

Heerlijk gebrouwen bieren
Personaliseer met foto en tekst
Uniek verrassen

Bewerk dit product
Artikelnummer: bpbs-42503 Categorieën: ,

Beschrijving

Bierpakket ‘Sapkuur’ – Om beterschap te wensen

Wil je iemand beterschap wensen op een originele en grappige manier? Verras hem of haar dan met dit heerlijke bierpakket. Op het etiket staat de tekst ‘Een sapkuur, maar dan net even anders’. Als de zieke deze sapkuur heeft afgerond voelt diegene zich vast snel weer beter! Het etiket is te personaliseren met foto’s, teksten en stickers waardoor je een persoonlijke touch kan geven aan het product.

  • Unieke bewerkbare ontwerpen
  • Gevuld met de lekkerste bieren
  • Eenvoudig te personaliseren

Dit bierpakket is gevuld met 3 soorten bieren, ieder met hun eigen smaak. Ontdek de bieren:

La Trappe Tripel is een goudblond trappistenbier met een site schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. Het bier heeft daarnaast een kandijzoet en licht mottig karakter met een bittere en licht droge afdronk.
Hertog Jan Karakter is een koperkleurig bier, gebrouwen met verschillende moutsoorten. Het bier is heerlijk fruitig, mild hoppig met uitgelezen moutsmaken. De volle en krachtige smaak maar het een bier om even rustig voor te gaan zitten.
Texels Skuumkoppe is een ambachtelijk gebrouwen donker tarwebier met een volle smaak. Het bier wordt gebrouwen van uitsluitend natuurlijke grondstoffen zoals duinwater, Texelse gerst en tarwe. De toevoeging van gist dat zich onderin het flesje bevindt, maakt de smaak van het bier extra romig.

Extra informatie

Gewicht 3 kg