06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Wijncadeaus

Meest gekozen wijncadeaus met foto

Populaire categorieën

Zelf wijncadeau ontwerpen met naam & foto

Biercadeau voor ieder moment

Unieke en persoonlijke wijncadeaus

Er zijn vele momenten te noemen waarop een wijncadeau het perfecte geschenk is om te geven. Verras de jarige job, de eigenaar van een nieuwe woning of de pechvogel met een persoonlijke wijn uit ons assortiment vol met de mooiste wijncadeaus. Voor de echte wijnliefhebber vind je bij Surpreza voor elke gelegenheid een type wijn. Speciaal voor jou als verrasser hebben wij de leukste wijncadeaus geselecteerd.

Wijncadeaus met foto online bestellen en versturen

Speciale momenten vragen om bijzondere geschenken. Wat is er nu leuker dan iemand verrassen met een persoonlijk wijncadeau met foto & naam. Bij Surpreza.nl hebben wij voor jou de beste wijnen bij elkaar gezocht die altijd in de smaak vallen. Het leukste aan deze wijncadeaus is dat ze te bewerken zijn met eigen foto’s. De wijnen zijn voorzien van een foto etiket die je helemaal zelf kunt bewerken. Zo maak je voor iedere gelegenheid eenvoudig en snel het meest persoonlijke wijncadeau. Wijn zelf bewerken met foto is eenvoudig en leuk. Je hebt de keuze uit een Merlot, Witte wijn of Rose wijn.

Wijn cadeau met zelf ontworpen kist

Heb je het perfecte wijncadeau gevonden en eventueel gepersonaliseerd met foto’s en naam? Dan ben je klaar voor de volgende stap. Je kunt ervoor kiezen om de gepersonaliseerde wijnfles te laten verpakken in een houten drankkist met foto etiket. Alle wijncadeaus passen in de bedrukte kist. Op de houten drank kist met foto etiket kun je een persoonlijke boodschap laten zetten, foto’s en stickers. Zo maak je het unieke en persoonlijke wijncadeau helemaal compleet.

5 leuke weetjes over wijnen

Wanneer je het geschikte wijncadeau hebt gevonden ben je klaar om deze te versturen naar de gelukkige. Naast dat je het wijncadeau direct naar de ontvanger kunt sturen, kun je deze ook eerst naar jezelf laten sturen om vervolgens zelf te overhandigen. In dit geval is het leuk om tijdens de overhandiging van het wijncadeau een leuk feitje over wijn te vertellen. Daarom hebben wij 5 interessante weetje over wijn op een rij gezet waarmee jij indruk kan maken bij het geven van een wijn cadeau.

  1. Wanneer je een glas wijn drinkt, drink je ongeveer 125 druiven. In een fles zitten maar liefst 700 druiven.
  2. Blauwe druiven zijn het ingrediënt voor witte wijn. De wijn kleurt niet rood omdat de schil van de druiven verwijderd wordt voor het vergisten.
  3. De oudste wijn is al ruim 1600 jaar oud.
  4. Het duurste glas wijn kost zo’n €28.000. Dit is een wijn uit 1869.
  5. Het is niet aan te raden om een glas wijn ondersteboven in de kast te zetten. Volgens experts trekt de geur van de kast dan namelijk in het wijnglas.