06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Wijn met foto etiket als cadeau versturen

Wijn cadeau online versturen – Wijn met foto etiket

Wil jij een echte wijnliefhebber een goed verrassen met een origineel en uniek cadeau? Dan ben je bij Surpreza aan het goede adres. Wij hebben namelijk de lekkerste en leukste wijncadeaus voor elke gelegenheid. Verras bijvoorbeeld met een wijncadeau op een verjaardag, een trouwdag, op een geslaagd feestje of gewoon als bedankje.

Het bijzondere aan onze wijnflessen is dat je deze kunt voorzien van een uniek etiket. De wijnfles kun je personaliseren met foto’s, teksten en stickers. Met ons online bewerkprogramma is het ontwerpen van een fles wijn erg eenvoudig. Zo maak je snel een unieke wijnfles met foto.

Onze ontwerpers hebben de vrolijkste etiketten alvast voor jou gemaakt. Bij deze standaard etiketten hoef je alleen nog maar een foto of naam toe te voegen. Wil je liever compleet jouw eigen wijn ontwerpen? Dat kan! Kies dan voor een blanco etiket en laat al jouw creativiteit los.

Witte wijn cadeaus – Rode wijn cadeaus – Rose wijn cadeaus

Onze wijnexperts hebben speciaal voor jou de lekkerste en fruitigste wijnen uitgezocht. En we hebben voor ieder wat wils. Zo kun jij verrassen met een zoete witte wijn, droge witte wijn, fruitige merlot of frisse rose. Voor meer informatie over een wijn kun je terecht op de product pagina. Hier leggen we je graag meer uit over onze wijnen. Wil je liever een persoonlijk advies? Geen probleem, neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag met het uitkiezen van de meest geschikte wijn.

Houten wijn kist met foto

Naast onze wijncadeaus met unieke foto etiketten kun jij de wijn nog specialer maken. Wat dacht je van een houtendrankkist met foto’s? Onze houten drank kisten zijn te bestellen met persoonlijk etiket. Zo maak je de verrassing nog veel specialer. Wie ga jij verrassen met een wijncadeau verpakt in een houten drank kist met foto?