06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

De meest persoonlijke verjaardagscadeaus

Hoe ga jij de jarige verrassen?

Zoek een verjaardagscadeau op prijs

€1.00 – €5.00

€5.00 – €10.00

€10.00 – €15.00

€15.00 +

Alle verjaardagscadeaus

Verjaardagscadeau online bestellen en versturen

Wil jij een jarige job eens op een unieke en persoonlijke manier verrassen? Bij Surpreza hebben wij een groot assortiment unieke verjaardagscadeaus speciaal voor jou samengesteld! Of je nu opzoek bent naar een uniek bier cadeau met foto, een ambachtelijk chocolade cadeau met foto’s voor een jarige of een verjaardag helium ballon, bij Surpreza vind je het allemaal. En met onze cadeau zoeker vind je het juiste geschenk binnen 10 seconden! Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau voor hem, een verjaardagscadeau voor haar of een verjaardagscadeau voor een kleintje, onze cadeau experts hebben de leukste verrassingen voor jou op een rijtje gezet. En wil je het verjaardag kado nog extra persoonlijk maken? Voeg dan een vrolijke verjaardagskaart toe die je kunt bewerken met foto’s, teksten en stickers. Wij weten zeker dat jij een glimlach zult toveren op het gezicht van de jarige job!

Verjaardagscadeau met foto

Een nieuw levensjaar blijft een bijzondere gebeurtenis. Iemand feliciteren in de vorm van een verjaardagskaart is persoonlijk en attent. Ontwerp jouw eigen verjaardagswenskaart met foto’s, teksten en stickers en zorg voor een extra persoonlijke felicitatie.
Mocht je het hiep hiep hoera moment iets groter willen aanpakken dan hebben we bij Surpreza een groot assortiment verjaardagscadeaus met foto. Personaliseer bijvoorbeeld een eigen verjaardag wijn cadeau met foto etiket, een Tony’s Chocolonely verjaardagscadeau met naam of een verjaardag champagne fles met een persoonlijke felicitatie. Het leuke is dat jij helemaal jouw eigen etiket kunt ontwerpen. Kies voor een blanco ontwerp en laat al jouw creativiteit los. Ga je liever voor een vooraf ontworpen design? Geen probleem! Wij hebben een uitgebreid assortiment verjaardag cadeaus met unieke designs, speciaal voor jou ontworpen. En zoals je van ons gewend bent zijn de producten van de beste kwaliteit.

Hoe vind ik het juiste verjaardagsgeschenk?

Bij Surpreza vinden wij het belangrijk dat jij eenvoudig en snel de leukste verjaardagsgeschenken kunt maken. Met onze cadeauzoeker vind je het juiste geschenk binnen 10 seconden! Vul het bedrag, de gelegenheid en de persoon in die je wilt verrassen. Onze cadeauzoeker doet dan de rest van het werk voor jou. Heb je het juiste verjaardag cadeau gevonden en is dit een bewerkbaarproduct? Dan kun je beginnen met het ontwerpen van het etiket of de wikkel. Voeg persoonlijke foto’s, teksten en stickers toe om net dat beetje extra persoonlijkheid te creëren. Om het verjaardag kado compleet te maken is het leuk om een persoonlijke verjaardag wenskaart toe te voegen die je ook weer helemaal zelf kunt ontwerpen! De laatste stap is het afronden van jouw bestelling en dan is het tijd om te verrassen! Wie verras jij met een persoonlijke verjaardagscadeau?