06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Verjaardag wijn cadeaus voor haar

Verjaardag wijn cadeaus voor haar met foto

Wil jij jouw vrouw, vriendin, moeder, oma of tante eens goed verrassen op haar verjaardag? Verras haar dan met een uniek wijn cadeau met foto. De wijnen van Surpreza zijn speciaal uitgezocht door wijnexperts. Zo ben je verzekert van een heerlijk wijn cadeau van top kwaliteit. Het leuke van het wijn cadeau met foto etiket is dat je het etiket kunt personaliseren met foto’s, teksten en stickers. Op deze manier maak je het cadeau extra persoonlijk. Je kunt kiezen uit een Merlot wijn cadeau, Witte droge wijn cadeau, Witte zoete wijn cadeau of een Rose wijn cadeau. Wil je helemaal jouw eigen wijn etiket creëren? Kies dan voor een zelf bewerkbaar wijn cadeau. Daarnaast hebben onze ontwerpers tal van vrolijke en hippe verjaardag designs voor jou ontworpen zodat jij eenvoudig een wijn cadeau online kunt ontwerpen en versturen.

Kan ik een wijn cadeau bestellen met foto?

Het is zeker mogelijk om een wijn cadeau met foto te bestellen. Je kunt kiezen voor een wijn cadeau met foto etiket waarvan je het etiket helemaal zelf kunt personaliseren met foto’s, teksten en stickers. Wil je liever alleen een foto toevoegen, dan is dat ook geen probleem. Onze ontwerpers hebben de leukste wijn etiketten voor jou ontworpen op basis van de laatste trends.

Wijn cadeau voor haar met wenskaart

Wil je het wijn cadeau nog persoonlijker maken, neem dan eens een kijkje op onze verjaardagskaarten pagina. Hier vind je feestelijke verjaardag wenskaarten voor haar. De verjaardagswenskaarten voor haar kun je online bewerken met foto’s, teksten en stickers. Voeg een persoonlijke felicitatie toe en wees verzekert van een complete verrassing.