06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Verjaardag chocolade cadeau voor hem, haar en kinderen.
Persoonlijk met foto en naam.

Online het cadeau maken en direct versturen naar de jarige job.

Ben je op zoek naar een origineel en uniek verjaardagscadeau? Zoek niet verder en ga voor een persoonlijk verjaardagscadeau chocolade cadeau met foto en naam! Bij Surpreza.nl hebben wij een breed aanbod verjaardag chocolade cadeaus; van luxe en ambachtelijke chocolade tot de bekendste merken, je vindt het op Surpreza.nl. En wat dit verjaardagscadeau zo uniek maakt is dat je de chocolade geheel zelf kunt personaliseren met foto en naam in de online ontwerper. Zo ben je er niet alleen van verzekerd dat het een heerlijk cadeau is maar ook persoonlijk en uniek. Hieronder hebben wij voor jou een aantal chocolade cadeaus op een rij gezet die je kunt bewerken en versturen naar de jarige. Wil je liever niet een gepersonaliseerd chocolade cadeau geven? Geen enkel probleem want wij hebben namelijk ook genoeg chocolade cadeaus die je zonder personalisatie kunt versturen. Voor een ieder wat wils.

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Tony’s Chocolonely verjaardag cadeau met foto en naam.

Ken jij de fairtrade chocolade van Tony’s Chocolonely al? Dit Nederlandse chocolade merk heeft zijn bestaansrecht te danken aan het eerlijke proces van het maken van chocolade. Tony’s Chocolonely streeft naar 100% slaafvrij te werken. Meer leren over hoe het begin? Klik hier en lees het verhaal van Tony’s Chocolonely. Bij Surpreza.nl hechten wij veel waarde aan het respect voor anderen, wij zien niet voor niets een bedrijf dat een glimlach op het gezicht van iedereen wil toveren. Daarom hebben wij een breed assortiment van Tony’s Chocolonely chocolade cadeaus. En ook voor de jarige job hebben wij heerlijke en originele chocolade cadeaus die je kunt personaliseren met foto en naam. Je kunt de Tony’s Chocolonely chocolade cadeaus eenvoudig bewerken in de online bewerker. Bekijk hieronder een greep uit ons Tony’s Chocolonely assortiment en klik hier om alle Tony’s Chocolonely cadeaus te bekijken.

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Voeg een wenskaart toe aan je chocolade cadeau!

Verjaardag wenskaarten voor hem, haar en kinderen 

Maak je chocolade cadeau nog persoonlijker door een verjaardag wenskaart toe te voegen met persoonlijke boodschap. Op Surpreza.nl hebben wij een breed assortiment verjaardag wenskaarten die je ook online kunt personaliseren met foto, naam, tekst en stickers. Dit doe je eenvoudig in de online bewerker op onze website. Door een verjaardag wenskaart toe te voegen aan je chocolade cadeau maak je de verrassing nog unieker en persoonlijker. Standaard zit de wenskaart verpakt in een witte envelop maar je kunt er ook voor kiezen om de kaart te verpakking in een gekleurde envelop. Je kunt de producten gezamelijk in de winkelmand plaatsen en op de Verzend- en Afrekenpagina opgeven dat je beide cadeaus naar dezelfde ontvanger wilt sturen. Wij zorgen er dan voor dat ze bij elkaar verpakt naar de jarige job gestuurd zullen worden. Dat wordt vast een verrassing om nooit te vergeten.