06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Verjaardag biercadeaus, gepersonaliseerd met foto en/of naam

Ben jij op zoek naar een origineel biercadeau voor de jarige? En is diegene een bierliefhebber? Dan hebben wij bij Surpreza.nl genoeg geschikte cadeaus voor de jarige job. Wij hebben een breed aanbod verjaardag biercadeaus. Je kunt kiezen uit verschillende speciaal bierpakketten met de speciaal bieren La Trappe TrippleHertog Jan KarakterTexels Skuumkoppe die je kunt voorzien van eigen foto en/of naam. Zo maak je jouw eigen gepersonaliseerde bierpakket. Maar je kunt uit kiezen uit ons assortiment blond bier cadeaus met unieke etiketten. Wil je liever het bier etiket volledig zelf ontwerpen? Ook dat is geen enkel probleem. Kies dan voor ons volledig zelf bewerkbaar 750ml blond biercadeau. En wanneer de jarige meer van het blond bier van La Chouffe houdt hebben wij ook het geschikte geschenk. De etiketten op de La Chouffe biercadeau flessen kun je personaliseren met foto en/of naam. En mocht je liever het etiket volledig zelf willen ontwerpen dan kun je ook jouw eigen La Chouffe bierfles maken met uniek etiket.

Naast de personaliseerbare biercadeaus hebben wij natuurlijk ook biercadeaus die je direct als verjaardagscadeau kunt versturen voordat je een personalisatie hoeft toe te voegen. Een breed assortiment biercadeaus dus voor de jarige job. Bekijk alle biercadeaus hier en vind het geschikte biercadeau voor de jarige die jij wilt verrassen.

Verjaardag biercadeau online bestellen en versturen

Heb je het geschikte verjaardag biercadeau voor de jarige gevonden? Dan kun je de bestelling afronden en versturen. Mocht je nog een extra boodschap willen toevoegen bij het biercadeau dan kun je ervoor kiezen om een verjaardagswenskaart toe te voegen die je ook kunt personaliseren met tekst, foto, naam en stickers. Zo maak je de verrassing compleet. Wanneer jouw verrassing compleet is kun je de bestelling afronden. Op de Verzend- en Afrekenpagina geef je eenvoudig het afleveradres en de bezorgdatum op. Zodra jij de bestelling hebt geplaatst gaan wij voor jou aan de gang en zorgen wij ervoor dat de verrassing als cadeau wordt verstuurt naar de ontvanger en dat de jarige op de juiste dag het biercadeau ontvangt.

In 4 stappen bestel jij gemakkelijk een origineel en uniek verjaardag biercadeau voor de jarige met wenskaart:
1. Kies het geschikte biercadeau
2. Personaliseer met foto en/of naam
3. Voeg een wenskaart toe met persoonlijke boodschap
4. Rond de bestelling af

Zodra wij de bestelling hebben ontvangen gaan wij voor jou aan de slag. Jij ontvangt van ons een bevestigingsmail van jouw bestelling met daarin de bestelgegevens. Zodra jouw bestelling bij ons is afgerond en hij wordt verstuurt ontvang je opnieuw een mail met daarin de gegevens van de afronding en de Track & Trace code zodat jij het pakketje kunt volgen tot aan de deur van de ontvanger. Dus houdt het pakketje goed in de gaten. Want het gaat een geweldige verrassing worden zodra de verzenddoos (lees cadeaubox, ontdek hier meer over onze verzenddozen) wordt geopend.