06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Verjaardag bier cadeaus voor hem

Verjaardag bier cadeaus voor hem

Op zoek naar een origineel en lekker verjaardagscadeau voor hem? Verras de jarige job met een persoonlijk bier cadeau met foto en tekst. Bij Surpreza hebben we een breed aanbod van verschillende verjaardag bier cadeaus die je kunt personaliseren met foto, naam, tekst en stickers. Dit kun je eenvoudig doen in de online product bewerker. Je kunt kiezen uit een 750ml blond bier fles, gevuld met blond bier. Daarnaast kun je ook kiezen voor een speciaal bierpakket, gevuld met drie heerlijke speciaal bieren. In het bierpakket zit een La Trappe, Hertog Jan Karakter en Texels Skuumkoppe. De voorkant van het speciaal bierpakket kun je voorzien van een foto, naam, tekst en stickers. Je kunt kiezen voor een van onze standaard designs of voor het volledig zelf bewerkbare speciaal bierpakket. Zijn deze twee bierpakketten niks voor de jarige job die jij wil verrassen? Dan hebben we natuurlijk ook andere bier cadeaus in het assortiment. Want bij Surpreza.nl kun je ook een 750ml La Chouffe bierfles met blondbier voorzien van een persoonlijk etiket. De bieren van La Chouffe zijn bij velen geliefd en zijn op deze manier nog unieker en specialer te maken. Zo’n verjaardagscadeaus wil iedereen natuurlijk wel ontvangen op zijn verjaardag.

Liever niet gaan voor een bier cadeau met een personalisatie? We hebben ook bier cadeaus die direct klaar zijn om als cadeau verstuurd te worden. Je hoeft dan geen ontwerp toe te voegen in de bewerker maar je kunt het cadeau direct in de winkelmand plaatsen.

En wat helemaal handig is: bij Surpreza verpakken wij alle biercadeaus in als cadeau en daardoor zal de jarige job jouw verrassing ontvangen in een speciale verrassings giftbox. Zie hier hoe de ontvanger het bier cadeau bezorgd zal krijgen. Zo maken wij verrassen echt speciaal.

Bier cadeaus met foto maken

Een persoonlijk en uniek bier cadeau versturen was nog nooit zo makkelijk. Kies uit een van de standaard designs of ga voor een volledig zelf bewerkbaar bier cadeau. In de online product bewerker voeg je eenvoudig foto’s, afbeeldingen, tekst, naam en stickers toe om de personalisatie compleet te maken. Heb je hulp nodig bij het bewerken of heb je inspiratie nodig? Neem contact op met onze klantenservice. Zij staan voor jou klaar om je verder te helpen.

La Chouffe bier cadeau met foto

Veel mannen zijn dol op de bieren van La Chouffe. Daarom hebben wij dit gewilde bierproduct in ons assortiment opgenomen. En omdat wij houden van persoonlijke verrassingen is het bij ons mogelijk om het La Chouffe bier cadeau te personaliseren met foto’s en naam. Door een gepersonaliseerd La Chouffe bier cadeau op te sturen naar de jarige weet je zeker dat je een origineel en persoonlijk verjaardagscadeau geeft. Deze verrasing zal de jarige job niet snel vergeten.

Bier cadeau online versturen

Wij zijn er om jouw te helpen de meest persoonlijke en leukste verjaardagcadeaus te versturen. Dit doen wij door ons assortiment aan te passen op de wensen en behoeften van onze klanten maar natuurlijk ook door hoogwaardige producten op te nemen in ons assortiment en een hoogwaardige service te bieden. Bij Surpreza.nl kun je alle cadeaus online bestellen en voorzien van een personalisatie. Wanneer je tevreden bent met je verrassing, en eventueel een wenskaart of een van onze andere cadeaus hebt toegevoegd aan je verrassing, kun je de bestelling gaan afronden. Op de Verzend- en Afrekenpagina kun je eenvoudig laten weten welke producten naar welk adres verstuurd moeten worden. Zo kun je dus een cadeau bestellen die wij direct afleveren bij de ontvanger. Dit scheelt jou tijd en wij zorgen er ook voor dat de bestelling op de juiste datum wordt bezorgd. Je kunt namelijk ook aangeven op welke datum de verrassing bezorgd moet worden. Dat is natuurlijk wel zo handig wanneer het gaat om een verjaardagscadeau.

Wenskaart toevoegen met persoonlijke boodschap

Wil je naast het verjaardag bier cadeau ook nog een andere persoonlijke boodschap toevoegen? Voeg dan een wenskaart toe aan jouw bestelling. Ook de wenskaart kun je voorzien van een persoonlijke tekst, foto’s, naam en stickers.