06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Valentijnscadeaus

Meest gekozen Valentijnscadeaus

Populairste wenskaarten voor Valentijnsdag

Unieke cadeaus voor jouw valentijn

Origineel Valentijncadeau met foto

De meest liefdevolle dag van het jaar staat weer voor de deur, Valentijnsdag. Op 14 februari vieren we Valentijnsdag. Het is een dag waarop sommige hun liefde voor het eerst durven te verklaren aan hun crush en anderen hun jarenlange liefde even extra vieren. Wat is er nu mooier dan stilstaan bij alle liefdes in jouw leven. Of dit nu je partner, crush, maatje of een familielid is, bij Surpreza hebben wij de meest liefdevolle en persoonlijke cadeaus voor Valentijnsdag voor jou op een rij gezet. Maak er samen een onvergeeflijke dag van en verras een ander met een uniek Valentijnsdagcadeau.

Wat is Valentijnsdag?

Op 14 februari 496 benoemde Paus Gelasius die dag tot de dag van de Heilige Valentijn. Het duurde tot de midden jaren 90 voordat Valentijn in Nederland en België veel aandacht kreeg. Dit kwam overwaaien uit Amerika waar men op deze dag nadruk ging leggen op de anonieme liefde. Waar in het begin (geheime) geliefden verrast werden met een roos of kaartje, is dat vandaag de dag uitgebreid naar vele verrassingen zoals wijnen en chocolade. Daarnaast is de ontvanger van het kaartje of cadeau niet langer alleen een geheime liefde, ook steeds meer mensen sturen een attentie naar een familielid.

Gepersonaliseerde cadeaus voor Valentijn

Wanneer je opzoek bent naar een uniek cadeau voor Valentijn, dan ben je bij Surpreza aan het goede adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met de meest liefdevolle cadeaus. Verras bijvoorbeeld met een fles wijn met foto etiket, een fles Valentijn champagne met foto of een liefdevolle Valentijnskaart. Houd jouw Valentijn meer van snoepen? Voor deze snoepkonten hebben we de lekkerste chocolade voor Valentijnsdag om mee te verrassen. Het leuke is dat bijna al onze Valentijn cadeaus te personaliseren zijn met foto, naam en tekst. Zo maak je ieder product eenvoudig uniek met een foto of de naam van jouw Valentijn. Je kunt ervoor kiezen om compleet jouw eigen creatie te maken of gebruik te maken van de door ons speciaal ontworpen Valentijn designs.

Een Valentijnskaartje voor man en vrouw

Eenvoudig een Valentijnskaart maken en versturen? Wij hebben het voor je geregeld. Met onze gebruiksvriendelijke designer maak je eenvoudig een persoonlijk kaartje voor jouw Valentijn. Kies uit een groot assortiment kaarten voor Valentijnsdag zoals een Valentijnskaart met foto. Voeg een liefdevolle boodschap toe en plaats wat foto’s in- of op de voorzijde van de Valentijnskaart. Voeg als laatste nog wat vrolijke stickers toe en voila, jouw persoonlijke Valentijnskaartje is klaar om verstuurt te worden.