Laat je inspireren

voor een liefdevol valentijn

Waarmee ga jij je valentijn verrassen?

Zoek het perfecte cadeau op prijs

Verras jouw valentijn met chocolade of een heliumballon

Verras met een goed hart!

Omdat iedereen een liefdevol valentijn verdient zet Surpreza zich dit jaar in voor het leger des heils. Bij elke bestelling boven de €15,00 wordt €1,50 gedoneerd aan dit goede doel. Verras deze valentijn met een goed hart en zorg ervoor dat iedereen een liefdevolle dag beleeft. 

Uniek valentijn chocolade hart

Pak deze Valentijnsdag goed uit, en verras jouw crush of geliefde met een uniek, persoonlijk én heerlijk chocoladecadeau. Smeltende chocolade op je tong, alleen de beste ingredienten en aroma’s én een persoonlijke wikkel met foto’s, stickers en teksten. Dat is toch het valentijnscadeau dat iedereen wilt ontvangen? De chocolade harten van CHCO chocolate company zijn verkrijgbaar in de smaken melk, puur en witte chocolade. Bekijk hier alle ontwerpen en start direct met het ontwerpen van het perfecte valentijnsgeschenk.

Valentijn cadeaus en wenskaarten 2020

Het is alweer bijna 14 februari… Dat betekent dat Valentijn voor de deur staat en het tijd is om jouw geliefden en dierbare te verrassen met een valentijnscadeau. Bij Surpreza vind je een breed aanbod aan cadeaus en verrassende wenskaarten voor Valentijn. Van heerlijke wijnen tot poppende champagne en van de beste chocolade tot goed gebrouwde bieren. En het leukste is dat je de cadeaus en wenskaarten volledig online kunt personaliseren met naam, tekst en je eigen foto’s! Bekijk direct al onze Valentijn’s biercadeaus, wijncadeaus, champagnecadeaus, chocoladecadeaus en wenskaarten door op de naam te klikken. Of maak gebruik van onze handige en snelle cadeauzoeker die je vind op de homepagina van Surpreza.nl. In onze cadeauzoeker kun je aangeven voor welk geslacht je een cadeau zoekt, voor welk budget en voor welke gelegenheid. Onze zoekmachine zoekt direct voor jou de meest relevante cadeaus op en toont deze aan jou. Wel zo handig! Mochten wij jou ergens bij kunnen helpen laat het ons weten. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar en helpen je graag om het beste uit je verrassing te halen!

Hoe vind ik het juiste valentijn geschenk?

Bij Surpreza vinden wij het belangrijk dat jij eenvoudig en snel de leukste valentijnsgeschenken kunt maken. Met onze cadeauzoeker vind je het juiste geschenk binnen 20 seconden! Vul het bedrag, de gelegenheid en de persoon in die je wilt verrassen. Onze cadeauzoeker doet dan de rest van het werk voor jou. Heb je het juiste valentijnskado gevonden en is dit een bewerkbaarproduct? Dan kun je beginnen met het ontwerpen van het etiket of de wikkel. Voeg persoonlijke foto’s, teksten en valentijnstickers toe om net dat beetje extra persoonlijkheid te creëren. Om het valentijnscadeau compleet te maken is het leuk om een persoonlijke valentijnskaart toe te voegen die je ook weer helemaal zelf kunt ontwerpen! De laatste stap is het afronden van jouw bestelling en dan is het tijd om te verrassen! Wie verras jij deze Valentijn?