06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Vaderdag chocolade cadeau met foto en naam

stuur een heerlijk vaderdag chocolade cadeau naar de liefste papa.

Kies je vaderdag chocolade cadeau en personaliseer met foto en naam

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Vaderdag chocolade cadeau versturen

Vaderdag is de dag waarin alle vaders in het zonnetje gezet worden. Verras jouw papa, stiefpapa, schoonpapa of jouw beide papa’s met een persoonlijk chocolade cadeau met foto en naam. Bij Surpreza hebben wij een breed aanbod aan unieke en heerlijke chocolade cadeaus, die bijna allemaal gepersonaliseerd kunnen worden met foto en naam. Dit doe je eenvoudig in de online bewerker. Zodra je helemaal tevreden bent met het ontwerp kun je het chocolade cadeau in de winkelmand plaatsen en verzendklaar maken. Wil je nog een extra boodschap toevoegen? Kies dan voor een vaderdag wenskaart. Wij hebben ons eigen wenskaarten merk dus je bent verzekert van een uniek en tijdloos ontwerp. Voeg de wenskaart toe aan het chocolade cadeau voor jouw vader en laat ze samen bezorgen voor vaderdag. Het afleveradres en de bezorgdatum kun je invoeren op de Verzend- en Afrekenpagina. Zo kun je dus ook vanaf een afstand jouw vader op vaderdag in het zonnetje zetten.

Vaderdag chocolade cadeau door de brievenbus

Ook voor de papa’s die niet altijd thuis zijn hebben wij een oplossing: de vaderdag brievenbus cadeaus. Bijna al onze chocolade cadeaus passen namelijk gewoon door de brievenbus. Dat is zowel handig voor jou, want zo weet je zeker dat het cadeau op de juiste datum wordt bezorgd, en voor je vader want dan hoeft hij het pakketje niet bij de buren of een ander afhaalpunt op te halen. Wist je daarnaast al dat brievenbuspakketjes beter zijn voor het milieu? Omdat er minder ruimte wordt verbruikt in de busjes van onze bezorgpartner kunnen er dus meer pakketjes in een keer worden afgeleverd. Zo draag je dus, bewust of onbewust, ook nog een steentje bij aan een milieu vriendelijkere wereld.

Vaderdag biercadeaus, leuk en lekker