06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Tony’s Chocolonely voor Moederdag

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Tony’s Chocolonely Moederdag Cadeau

De meest speciale dag voor alle moeders staat voor de deur, Moederdag. Op deze dag zetten we alle moeders extra in het zonnetje en dat verdienen ze. Verras jouw moeder daarom dit jaar met een persoonlijk en uniek Moederdag cadeau. En wat is er nou leuker dan verrast worden met heerlijke Tony’s Chocolonely chocolade? Lekker en goed, want de chocolade van Tony’s Chocolonely is duurzaam gecertificeerd. Moederdag chocolade cadeaus zijn daarom het perfecte geschenk om jouw moeder mee te verrassen. Verras jouw moeder met Tony’s Chocolonely Moederdag chocolade en bewerk het geschenk met foto’s, teksten en stickers. Zo maak je het moederdag Tony’s Chocolonely cadeau nog persoonlijker. Onze cadeau designers hebben speciaal voor jou en jouw moeder de leukste moederdag chocolade cadeau designs op een rijtje gezet. Daarnaast kun je kiezen om online een Tony’s Chocolonely moederdagcadeau zelf te ontwerpen. Ontwerp bijvoorbeeld jouw eigen Tony’s in blik moederdag cadeau of een Tony’s Chocolonely 6-pack cadeau met bagtag. Met welk overheerlijk chocolade product je ook verrast, je zult je moeder een grote glimlach bezorgen!

Moederdag Tony’s Chocolonely met foto

Maak van moederdag een extra speciale dag door jouw moeder te verrassen met een speciaal moederdagcadeau. Verras haar bijvoorbeeld met een persoonlijk Tony’s Chocolonely Moederdag Cadeau met foto. Het leuke aan de Tony’s Chocolonely cadeaus bij Surpreza.nl is namelijk dat deze zijn te bewerken met eigen foto’s, teksten en stickers. Op deze manier maak je het moederdag chocolade cadeau nog persoonlijker. Het bewerken bij een Tony’s Moederdag Cadeau is heel eenvoudig. Kies een product waarmee je wil verrassen, ga naar de online bewerker en voeg daar foto’s, teksten en stickers toe. Zo ontwerp je eenvoudig online een moederdag cadeau met foto’s.

Tony’s Chocolonely door de brievenbus voor moederdag

Weet je nog niet zeker of jouw moeder thuis zal zijn op de dag dat het moederdag cadeau wordt bezorgd? Geen zorgen, alle Tony’s Chocolonely moederdag cadeaus in blik worden verstuurd in een brievenbus pakketje. Op deze manier wordt het moederdag cadeau bezorgd door de brievenbus en hoeft er niemand thuis te zijn om het pakketje aan te nemen. Let er wel op dat de overige Tony’s moederdag kado’s zoals het Tony’s stapelbik en de Tony’s Chocolonely 6-pack moederdag cadeaus wel door de ontvanger aangenomen dienen te worden. Wil je zeker weten dat het door jou gekozen chocolade cadeau met foto door de brievenbus wordt bezorgd? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag.