06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Laat je inspireren

voor een heerlijk sintfeest

Wie zoet is krijgt chocolade

Een persoonlijke kaart van de Sint

Unieke en persoonlijke Sinterklaas cadeaus

 

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan… Sinterklaas is weer in het land en heeft weer enorm veel cadeaus meegenomen. De sint zorgt er samen met zijn pieten en Surpreza voor dat alles op rolletjes verloopt, en ieder kind in Nederland een mooi cadeau ontvangt op de verjaardag van de goedheilig man!

De decembermaand staat in het teken van samen zijn en het maken van persoonlijke herinneringen. Bij Surpreza hebben we de leukste sint cadeau voor jou bij elkaar gezocht zodat het schoentje zetten of het grote feest op 5 december nog persoonlijker en unieker wordt! Van heerlijke chocolade met eigen wikkel tot een persoonlijke kaart van sinterklaas, je vindt het bij Surpreza.

Maak pakjes avond dit jaar extra persoonlijk met de cadeaus van Surpreza. Verras bijvoorbeeld met een heerlijke merci in blik met eigen afdruk. Of ontwerp jouw eigen chocoladereep, wijnfles, bierpakket of champagne! Met de cadeaus van Surpreza ben je verzekerd van een persoonlijke én succesvolle pakjesavond. Wat hoor ik? Volgens mij wordt er op de deur geklopt!