06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Champagne relatiegeschenken met eigen logo!

Welke champagne kies jij als relatiegeschenk?

Champagne relatiegeschenk met logo bestellen

Op zoek naar een relatiegeschenk dat echt impact maakt en attentie waarde heeft? Zoek niet verder, want wij hebben dé champagne relatiegeschenken die jou gaan helpen om zowel je personeel, zakenrelaties als jouw eigen bedrijf en je merk in het zonnetje te zetten.

We weten het allemaal: over het algemeen bereik je samen veel meer dan alleen. En juist daarom is het belangrijk om de banden warm te houden. Dat doe je door je personeel of bepaalde teams, je (zaken)relaties en de aandeelhouders zo af en toe eens extra te laten blijken hoe erg je ze waardeerd. Dit kun je uitermate goed doen met een uniek en vooral persoonlijk relatiegeschenk. Het toevoegen van een persoonlijke touch aan het relatiegeschenk is erg belangrijk. Dit zorgt namelijk voor een gevoel van persoonlijkheid, een persoonlijke benadering en hierdoor ook oprechtheid van het relatiegeschenk. Zeker belangrijk als je jouw personeel en je relaties wilt laten blijken dat je om ze geeft en dat ze belangrijk voor je zijn. Zo’n persoonlijk relatiegeschenk kan in verschillende vormen en maten worden gegeven. Een van de meest gekozen relatiegeschenken bij Surpreza is het champagne relatiegeschenk met logo. Wij hebben verschillende soorten champagnes, zowel in smaak als uiterlijk. Hierdoor is er voor ieder bedrijf wel een champagne die past bij hun wensen. En bijna alle champagnes zijn eenvoudig te personaliseren en hierdoor te voorzien van een (bedrijfs)logo en zelfs een naam of foto om het nog extra persoonlijk te maken.

Wij bieden verschillende opmaak opties aan. Zo kun je ervoor kiezen om het etiket op de champagne volledig zelf te ontwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw logo uploaden maar ook een foto van het team. Heb je iets minder inspiratie om een volledig champagne etiket zelf te ontwerpen? Kies dan voor een van onze vooraf gemakte designs. Dit zijn speciale designs die zijn gemaakt door onze grafisch designers. Deze etiketten sluiten altijd goed aan bij verschillende thema’s zoals ‘bedankt’, ‘jubileum’ of ‘pensioen’. Hulp nodig bij het ontwerpen? Aarzel niet om contact op te nemen, mail jouw wensen naar zakelijk@surpreza.nl en ons team staat direct voor jullie klaar.

Relatiegeschenken bestellen

Alle relatiegeschenken die je kunt vinden op Surpreza.nl zijn per stuk te bestellen. Speciaal voor alle zakelijk klanten hebben wij ook een zakelijke tak genaamd Surpeza Zakelijk. Met een zakelijk account op Surpreza.nl kun je nog eenvoudiger je relatiegeschenken bestellen. Daarnaast profiteer je van verschillende voordelen zoals per maand achteraf betalen op rekening, je eigen omgeving met adressenboek en 1 contactpersoon die voor je klaar staat wanneer je vragen hebt.

De relatiegeschenken zijn dus allemaal per stuk te bestellen, maar uiteraard kun je ook grotere aantallen bij ons afnemen. Vanaf 20 stuks van 1 geschenk is het altijd verstandig om een offerte op maat aan te vragen. Vaak kunnen wij namelijk dan een speciale staffelkorting voor jou/jullie toevoegen waardoor het nog leuker wordt om je relatiegeschenken te bestellen via Surpreza.nl. Je vraagt eenvoudig kostenloos een offerte aan door een mail te sturen naar zakelijk@surpreza.nl, met daarin je wensen voor een product, een design, het aantal dat je nodig hebt en hoe je de geschenken wilt laten versturen/bezorgen. Wij zorgen er dan op onze beurt voor dat je binnen 24 uur een op maat offerte in je mailbox hebt zitten! Wel zo fijn toch! 🙂

Champagne relatiegeschenken op maat

Relatiegeschenken zijn er om iemand te bedanken, in het zonnetje te zetten of net even die extra aandacht te geven. Uiteraard doe je dat met een gepersonaliseerd relatiegeschenk. Hierdoor voelt de ontvanger nog meer dat je echt je beste hebt gedaan bij het uitkiezen van het geschenk en dat je er tijd en moeite in hebt gestoken, oftwel: dat je aandacht hebt voor die persoon. Aandacht is key in bij relatiegeschenken, het geschenk is alleen het fysieke resultaat. Om dit te bewerkstelligen hebben wij bij Surpreza.nl champagne relatiegeschenken op maat. Je kunt kiezen uit verschillende soorten champagne en verschillende uiterlijke kenmerken van de champagne fles. Zo hebben wij een Gouden champagne relatiegeschenk die je kunt voorzien van een logo, een prachtige Bottega champagne, een Rosé champagne relatiegeschenk die je kunt voorzien van een logo en een heerlijke standaard luxe Champagne relatiegeschenk die je kunt voorzien van een logo.

Naast dat je het etiket van de champagne kunt voorzien van een logo, kun je er ook voor kiezen om iedere champagne, die je als relatiegeschenk gaat geven, uniek en anders op te maken door bijvoorbeeld een naam toe te voegen. Wanneer je zelf een standaard ontwerp hebt voor een etiket, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een namenlijst aan te leveren aan jouw accountmanager bij Surpreza.nl, wij zorgen er dan voor dat wij voor ieder persoon die een geschenk moet ontvangen een speciale champagne met zijn/haar naam erop wordt gemaakt, opgemaakt in het door jullie aangeleverde grafisch ontwerp. En dit is slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden die er zijn.

Wij staan altijd voor jou klaar om eens te praten over de mogelijkheden. Naast een eenmalig geschenk kunnen wij namelijk ook het volledige proces van het versturen van relatiegeschenken uit handen nemen. Zo is het ook mogelijk om naar iedere nieuwe klant die jij als bedrijf hebt een standaard relatiegeschenk te sturen. Met één druk op de knop leveren wij dan binnen een dag het geschenk bij deze nieuwe klant af. Dat is wel zo leuk binnenkomen toch?!

Benieuwd wat wij voor jouw/jullie bedrijf kunnen betekenen op het gebied van op maat Champagne Relatiegeschenken? Vul hieronder het contactformulier in en een van onze accountmanagers neemt zo snel mogelijk contact op.

Laat je gegevens hieronder achter:

2 + 11 =