06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Relatiegeschenk met logo

Naar wat voor relatiegeschenk ben je op zoek?

Relatiegeschenken met logo

Wil jij jouw relaties of personeel bedanken voor hun inzet? Zet ze dan in het zonnetje met een persoonlijk en uniek geschenk en personaliseer het geschenk met het logo van jouw bedrijf. Los van de optie om het bedrijfslogo toe te voegen op het relatiegeschenk kun je er ook voor kiezen om het cadeau nog persoonlijker te maken door een naam of foto van je relatie of personeel toe te voegen aan het geschenk. Zo komt jouw unieke en persoonlijke reactie echt binnen! En wat binnenkomt blijft hangen.

Bij Surpreza hebben wij een breed aanbod van geschenken die je kunt personaliseren met het logo van je bedrijf. Zo kun je verschillende chocolade cadeaus voorzien van het logo, ondere Tony’s Chocolonely in blik, maar ook witte wijn, zowel droog als zoet, merlot wijn en rosé. En wil je nou echt een knallend cadeau geven? Kies dan voor een van onze heerlijke champagne relatiegeschenken die je kunt voorzien van je bedrijflogo. Genoeg keuze dus om jouw zaken relaties en/of personeel goed mee te verrasen en te verblijden! 🙂

Bestel jij geregeld relatiegeschenken voor jouw bedrijf? Meld je dan nu gratis aan voor Surpreza Zakelijk, en profiteer direct van verschillende voordelen.