06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Welkom bij Surpreza

Wij zijn er voor jou en al jouw dierbaren.

Welkom bij Surpreza!

Surpreza is de plek waar je de leukste geschenken vindt voor ieder moment. Ons doel? De mooiste momenten nog mooier maken met een persoonlijk geschenk! 

Wat is er leuker dan op je verjaardag een uniek, gepersonaliseerd cadeau ontvangen? Of dat er iemand aan je denkt wanneer je even in de put zit en je zomaar als verrassing een vrolijk cadeau krijgt thuisgestuurd? Bij Surpreza vinden we dat dit soort momenten vaker mogen plaatsvinden, maar dan zonder ingewikkelde bewerkingsprogramma’s en saaie websites.

Snel, eenvoudig en uniek verrassen, daar staan wij bij Surpreza voor. Met daarbij een top service, zodat jouw vragen altijd snel en goed beantwoord worden en de producten van de beste kwaliteit zijn.

Zo begon het allemaal

Surpreza, opgericht in februari 2015, is een jong en modern bedrijf dat actief is in de cadeau/geschenken branche. Via de online website van het bedrijf kunnen consumenten kiezen uit een breed aanbod aan geschenken en kunnen vele van deze geschenken ook nog eens eenvoudig, online, gepersonaliseerd worden. Doordat Surpreza een online webshop heeft kan iedereen waar ook ter wereld 24 uur per dag, 7 dagen per week iemand verrassen!

De naam Surpreza komt van het Portugese woord Surpresa, wat verrassing (surprise) betekent. Surpreza is dé online geschenkwinkel van Nederland en onderscheidt zich van haar concurrenten door het sterke en altijd vernieuwende assortiment. Het assortiment is door cadeauexperts samengesteld en gebaseerd op de wensen van de consument, dit is het unieke concept wat het bedrijf eigentijds, sterk en onderscheidend maakt. En met het eigen kaartenmerk wordt elke bestelling nog specialer. De wenskaarten zijn online te personaliseren waardoor je gemakkelijk een kaart voorziet van een persoonlijke tekst en/of foto.

Wist je dat…

Onze kaarten worden gemaakt van mileuvriendelijk papier?
Alle kaarten van Surpreza worden gedrukt op ecovriendelijk papier. Ons papier bezit de FSC, green range, EU Ecolabel en CO2 neutral keurmerken. Zo ben je ervan verzekerd dat de kaarten die je ontvangt of verstuurt altijd milieuvriendelijk zijn.

Alle kaarten door Surpreza zelf worden ontworpen en bedrukt?
Alle kaarten die je besteld op Supreza.nl zijn door ons team zelf samengesteld en ontworpen, zo ben je dus verzekerd van een unieke kaart. Daarnaast worden alle kaarten bij ons gedrukt, gecontroleerd en afgewerkt. Zo kunnen wij onze klanten de hoogste kwaliteit garanderen, wel zo fijn!

Alle bestellingen altijd dubbel gecheckt worden voordat ze worden verzonden?
Voordat bestellingen worden verzonden naar de eindontvanger worden deze altijd dubbel gecheckt. Doordat bestellingen altijd door twee verschillende personen worden gecheckt proberen wij fouten te voorkomen. Dit vinden wij zeer belangrijk omdat de verrassing compleet en juist moet zijn.

Surpreza met de beste partijen werkt om jou als klant de beste technologische ervaring te geven?
Iedere dag werken wij hard aan de beste online ervaring voor jou als klant. Dit doen wij samen met de beste partijen en onze partners. De website van Surpreza is gecreëerd in samenwerking met .