06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Merci chocolade met eigen foto

Ontwerp je eigen merci chocolade cadeau

Ontwerp zelf een persoonlijk Merci cadeau

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Voeg een wenskaart toe aan je Merci cadeau!

Eigen Merci cadeau ontwerpen en versturen

Wat is er nou leuker dan een smakelijke verrassing ontvangen? Bij Surpreza hebben wij een breed aanbod aan Merci chocolade cadeaus voor iedere gelegenheid. Je besteld Merci chocolade online en geeft aan wanneer de ballon bezorgd moet worden. En het leuke is, je kunt de verpakking waarin de merci zich bevindt helemaal zelf ontwerpen met foto’s, teksten en stickers. Zo ontwerp je eenvoudig een merci cadeau met foto! Wij zorgen voor de rest. Dat wordt een prachtige verrassing!

In 3 stappen jouw Merci chocolade verrassing maken:
1. Kies een ontwerp
2. Voeg foto’s, tekst of stickers toe
3. Kies een bezorgdatum

Het Merci chocolade cadeau wordt verstuurd in een vrolijke oranje brievenbus doos. Op deze manier kan het chocolade cadeau altijd geleverd worden, ook wanneer de ontvanger afwezig is. En wanneer het vrolijke brievenbus pakketje in de handen van de ontvanger komt weet hij of zij meteen dat het een tof pakketje is! Wanneer je een wenskaart bij het Merci cadeau besteld dan wordt deze bij het cadeau in het brievenbus pakketje gevoegd. Wie wilt er nou niet op zo’n leuke manier verrast worden?

Bij Surpreza creëren wij de mooiste verrassingen voor iedere gelegenheid. Daarom bestaat ons Merci chocolade cadeau assortiment uit een breed aanbod voor verschillende thema’s. Zoals verjaardag Merci, Geslaagd Merci, Beterschap Merci, Liefdes Merci, Huwelijk Merci, Geboorte Merci cadeau en nog veel meer.

Dus wil jij een uniek en persoonlijk cadeau sturen dan ben je bij Surpreza.nl aan het juiste adres. Ontwerp jouw eigen Merci cadeau met foto, tekst of stickers en wij zorgen voor de rest! Naast een lekker chocolade cadeau kun je een mooie wenskaart toevoegen die je ook eenvoudig online personaliseert met een eigen tekst en/of je eigen foto. Jij bepaalt zelf de bezorgdatum en het bezorgadres van het persoonlijke Merci cadeau. Hierdoor kun je de chocolade direct versturen naar de eindontvanger en laten bezorgen op de dag van de speciale gelegenheid. Verstuur vandaag nog een persoonlijk en lekker Merci cadeau en wees verzekerd van een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Mocht je vragen hebben over onze chocolade cadeaus of onze service? Neem dan zeker even contact op met onze klantenservice.